ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπέργκ: Ελπίδες επιστροφής στον Παναθηναϊκό;


Ο Μάρκους Μπέργκ, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα sport-express.ru, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.
Από το καλοκαίρι που ο Σουηδός φορ έφυγε από το τριφύλλι, κάθε καλοκαίρι συζητιέται το όνομα του για επιστροφή και όπως αποκαλύψε ο Νίκος Νταμπίζας πέρσι το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός κινήθηκε για να φέρει πίσω τον παίχτη.

Μπορεί να άφησε την πόρτα ανοιχτή ο ποδοσφαιριστής, αλλά οι ελπίδες να ξαναδούμε τον Μπέργκ στα πράσινα είναι ελάχιστες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάρκους εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να “κρεμάσει” τα παπούτσια του στη Γκέτεμποργκ, εκεί που άρχισε το ποδοσφαιρικό του ταξίδι. Πλέον, με τα ζητήματα υγείας και ασφάλειας που έθεσε ο κορονοϊός, το ενδεχόμενο αυτό αποκτά ακόμη περισσότερες πιθανότητες.

Επίσης τα οικονομικά του τριφυλλιού στην μετά Κορονοιού εποχή, απαγορεύουν ένα τέτοιο συμβόλαιο. Όσο και να ρίξει ο παίχτης τις απαιτήσεις και πάλι οι πράσινοι είναι δύσκολο να πλησιάσουν αυτά τα οικονομικά δεδομένα. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε και την ύπαρξη του Καρλίτος και του Μακέντα, με τον πρώτο να έχει απολαβές κοντά στο μισό εκατομμύριο. Επίσης, αν γινόταν μια τέτοια υπέρβαση για τον Σουηδό στράικερ ίσως άλλαζε τις ισορροπίες στα αποδυτήρια της ομάδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code