ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Μόλις τελειώσουν τα play off η απόφαση για προπονητή


Μόλις τελειώσουν τα play off, η απόφαση για Δώνη στον Παναθηναϊκό.
Η επικοινωνία του Δώνη με Αλαφούζο και Ρόκα παραδίδοντας την έκθεση του για την επόμενη σεζόν, ήταν σημαντική καθώς έσπασε τον πάγο ανάμεσα στους τρείς.

Μετά τις δηλώσεις του προπονητή του τριφυλλιού, τον περασμένο Φεβρουάριο δημιουργήθηκε μια απόσταση με τον τεχνικό διευθυντή και τον μεγαλομέτοχο της ομάδας. Μάλιστα κατά την διάρκεια της καραντίνας η απόσταση αυτή μεγάλωσε περισσότερο.

Ο Δώνης συνομίλησε δύο φορές με τον Γιάννη Αλαφούζο, μια ανήμερα της γιορτής του πρώτου και άλλη μία όταν ο προπονητής παρέδωσε την έκθεση του. Μάλιστα στη δεύτερη επικοινωνία τους, ο μεγαλομέτοχος των “πράσινων” τον ενημέρωσε ότι πολύ δύσκολα θα ανέβει το μπάτζετ τη νέα σεζόν, απόρροια των μετά-κορονοϊού δεδομένων.

Με τον Ρόκα, μίλησαν πριν την επιστροφή του Ισπανού στην Αθήνα. Ωστόσο συμφώνησαν να τα πουν στο Κορωπί όταν τελειώσει η καραντίνα του πρώτου. Οι αποφάσεις για την συνεργασία τους θα παρθούν, μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Αν δεν βρεθεί ισορροπία μεταξύ των δύο, τότε πολύ δύσκολα θα παραμείνει ο Έλληνας τεχνικός, διότι αυτή την στιγμή στο μυαλό του Αλαφούζου ο Ισπανός είναι το νούμερο “1” στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αρνητικά βγήκαν τώρα και τα τρίτα τέστ, που υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που υποβλήθηκαν το Σάββατο, λίγο πριν την προπόνηση της ομάδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code