ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ:Μια ιστορία αγάπης με τεχνικούς διευθυντές

Όλα ξεκίνησαν από τον Ιανουάριο του 2008 όταν είχε αναλάβει ο Ζήσης Βρύζας τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ απέκτησε ένα διαφορετικό χαρακτήρα με περισσότερες ευθύνες και με μεγάλη βαρύτητα στις απόψεις του σε κάθε μεταγραφική περίοδο.
Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια επένδυσε πολλά σε τεχνικούς διευθυντές με αποκορύφωμα το καλοκαίρι του 2015 όπου ο Ιβάν Σαββίδης έφερε στην Ελλάδα τον Φρανκ Άρνεσεν δίνοντας του τότε τα κλειδιά για τον σχεδιασμό της ομάδας.
Ο Μάριο Μπράνκο έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή τα τελευταία δύο χρόνια αλλά όπως γνωρίζουμε θα αποτελέσει παρελθόν από τον δικέφαλο του βορρά και έτσι έχει ξεκινήσει μια ονοματολογία που περιλαμβάνει τεχνοκράτες αλλά και μπαλαδόφατσες.
Τεχνοκράτης είναι ο Μάριο Μπράνκο γι'αυτό και τον πρώτο καιρό ακούστηκαν δύο μπαλαδόφατσες όπως ο Ίβιτσα Ίλιεφ αλλά και η επιστροφή του Ζήση Βρύζα στον οποίο έχει μεγάλη εκτίμηση ο Ιβάν Σαββίδης.
Τις τελευταίες ώρες ακούγεται το όνομα ενός τεχνοκράτη,αυτό του Γερμανού Όλαφ Ρέμπε ο οποίος έφυγε από την Χάντερσφιλντ τον Ιανουάριο του 2019 ενώ έχουν αρχίσει και οι θεωρίες συνωμοσίας καθώς ο Ρέμπε ήταν για αρκετά χρόνια τεχνικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ την εποχή που έπαιζε στην γερμανική ομάδα ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια.
Ο Ιβάν Σαββίδης είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση ξεκαθαρίζοντας πως ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή θα είναι να τρέχει τα θέματα της ομάδας και όχι να παίρνει αποφάσεις καθώς άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Σαββίδης.
Όπως και να έχουν τα πράγματα και άσχετα από το ποιο όνομα θα έρθει,είναι ωραίο να βλέπουμε αυτήν την ιστορία αγάπης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του τεχνικού διευθυντή να εξελίσσεται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code