Βράνιες: «Θα πεθαίνω σε κάθε παιχνίδι για τα χρώματα της ΑΕΚ»

Ο παίκτης της ΑΕΚ  Όγκνιεν Βράνιες,παραχώρησε συνέντευξη
σε Μέσο της Βοσνίας,αποθεώνοντας την Ένωση υποσχόμενος παράλληλα ότι θα προσπαθεί πάντα για το καλύτερο φορώντας την φανέλα της ΑΕΚ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ:

 Για την ΑΕΚ:«Η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος με μεγάλη παράδοση, ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα και για μένα ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα, και είμαι περήφανος που με επέλεξαν στην καλύτερη ομάδα των τελευταίων 20 ετών. Ξέρω το πόσο πολύ οι οπαδοί της ΑΕΚ ήθελαν την κατάκτηση ενός τροπαίου και ξέρω ότι τους κάναμε χαρούμενους. Για μένα αυτό αποτελεί υποχρέωση να συνεχίσω να προσπαθώ για το καλύτερο μέσα στο γήπεδο φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ. Μπορώ να υποσχεθώ σε όλους όσους αγαπάνε αυτόν τον σύλλογο ότι θα συνεχίσω να πεθαίνω σε κάθε παιχνίδι γι’ αυτά τα χρώματα».

Για τα τεστ που υποβλήθηκαν οι παίκτες στα Σπάτα: «Κάναμε σήμερα τα τεστ και σε δύο μέρες ξεκινάμε τις προπονήσεις. Είμαστε όλοι υγιείς, αυτό είναι το πιο σημαντικό, και είμαι ενθουσιασμένος που η κατάσταση στην Ελλάδα είναι καλή. Θα μας πάρει λίγο καιρό για να επιστρέψουμε στους πραγματικούς και ανταγωνιστικούς μας ρυθμούς. Κάναμε προπόνηση στο σπίτι, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να διατηρήσεις την απαραίτητη φόρμα σου για τα παιχνίδια. Ωστόσο, είμαι πεπεισμένος ότι θα επιστρέψουμε σε αυτούς τους ρυθμούς πολύ σύντομα. Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση το πρωτάθλημα θα μπορούσε να συνεχιστεί από τις 15 Ιουνίου» 
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια