ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γιόχανσον: «Θα ήταν σπουδαίο να μπω στην Αγιά Σοφιά, αξέχαστο το γεμάτο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Σουηδός άσος και πρώην παίκτης της Ένωσης,
Γιάκομπ Γιόχανσον  παραχώρησε συνέντευξη στην  «ΩΡΑ των Σπορ» μιλώντας για τα 3,5 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα,τον λόγο για τον οποίο  αποχώρησε,αναφέροντας παράλληλα την στιγμή που θα  μείνει ανεξίτηλα στην μνήμη του.
-Καταρχάς πως βιώνεις τώρα την κατάσταση με την πανδημία του Covid 19;

«Η αλήθεια είναι πως αυτή την στιγμή, η κατάσταση είναι λίγο περίπλοκη για μένα. Όπως και για όλο τον κόσμο βέβαια. Το γαλλικό πρωτάθλημα έχει ακυρωθεί, είμαι τραυματίας, ενώ το συμβόλαιο μου λήγει. Αυτή την στιγμή προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό, ώστε να μπορέσω να ξεπεράσω το πρόβλημα στο γόνατο, όσο το δυνατόν καλύτερα».

-Έχουν περάσει δυο χρόνια από τότε που έφυγες από την ΑΕΚ. Παρακολουθείς καθόλου τι γίνεται με την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα; Έχεις κρατήσει επαφή με κάποιον πρώην συμπαίκτη σου;

«Προσπαθώ όσο μπορώ να παρακολουθώ τι γίνεται με την ΑΕΚ και με το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όταν βρίσκεσαι σ’ άλλη χώρα και έχεις την καθημερινότητα σου. Δυστυχώς δεν έχω επαφές με πρώην συμπαίκτες. Αλλά γνωριζόμαστε με τον Χουλτ και μιλάμε».

-Έμεινες 3,5 χρόνια στην ΑΕΚ. Ποια είναι η στιγμή που δεν θα ξεχάσεις ποτέ;

«Σίγουρα δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου, το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Ολυμπιακό. Ήμουν πολύ λίγο καιρό στην ΑΕΚ και η ομάδα ήταν στην δεύτερη κατηγορία. Και το ΟΑΚΑ ήταν γεμάτο με φανταστική ατμόσφαιρα. Φυσικά και εκτός απ’ αυτό, αξέχαστο είναι και το πρωτάθλημα και το κύπελλο που πήρα με την ΑΕΚ»

-Αν μπορούσες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, θα έπαιρνες διαφορετική απόφαση σε σχέση με το μέλλον σου στην ΑΕΚ;

«Όχι, όχι. Τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου, περάσαμε φανταστικά χρόνια στην Αθήνα και έχω σπουδαίες αναμνήσεις από την ΑΕΚ. Όμως εκείνη την στιγμή, αυτό που ήθελα και εγώ αλλά και η οικογένεια μου, ήταν να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Ήθελα να βιώσω μια διαφορετική εμπειρία, σ’ ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Γι αυτό και αποφάσισα να φύγω και δεν θα άλλαζα αυτή την απόφαση».

– Για το μέλλον τι βλέπεις; Υπάρχει περίπτωση να σε ξαναδούμε στην ΑΕΚ; Θα ήθελες να έρθεις στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, έστω και ως επισκέπτης;

«Είναι πάντα πολύ δύσκολο, να μιλήσεις για το μέλλον γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Και εγώ και η οικογένεια μου, θα θέλαμε πολύ κάποια στιγμή να επιστρέψουμε στην Αθήνα, έστω και ως επισκέπτες. Και φυσικά θα ήταν σπουδαίο να μπω και να δω το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, διότι θα είναι ένα φανταστικό γήπεδο»

-Στα 3,5 χρόνια που έμεινες στην ΑΕΚ, ο κόσμος σε αγάπησε, θα ήθελες να του στείλεις ένα μήνυμα

«Πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, θα ήθελα να πω στους οπαδούς της ΑΕΚ ένα ευχαριστώ για την εκτίμηση που έδειξαν για μένα τόσο στο διάστημα που φορούσα την φανέλα της ομάδας, όσο και μετά, παρόλο που έφυγα. Σας ευχαριστώ πολύ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code