ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δέκα παίχτες του Παναθηναϊκού στον αέρα


Πολλοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αμφίβολοι αν μείνουν και την επόμενη σεζόν.
Αναλυτικά: Ινσούα ζητάει πολλά, γύρω στις 700.000 πολύ δύσκολα θα παραμείνει. Γιόχανσον μένει ελεύθερος και δεν συμφωνεί με την μείωση αποδοχών. Πάντως έως τώρα δεν έχει κάποια άλλη πρόταση στα χέρια του, οπότε ίσως κάνει μια κουβέντα με τον Τσάβι Ρόκα.

Χρήστος Δώνης περίμενε καλύτερη πρόταση ανανέωσης, αλλά δεν έχει βρει κάτι και στο εξωτερικό έως τώρα. Φεντερίκο Μακέντα έχει συμβόλαιο άλλον 1 χρόνο, αλλά μετά από μια καλή σεζόν, ο Παναθηναϊκός δεν θα έλεγε όχι σε μια πώληση του. Στους ποδοσφαιριστές που δεν είναι βασικοί τώρα, Βαγιαννίδης και Αποστολάκης ίσως αυτοί είναι τα 2 δεξιά μπάκ της ομάδας την επόμενη χρονιά. Ο πρώτος βλέπει με καλό μάτι να ανανεώσει και να πάρει ευκαιρίες για να εξελιχθεί. Ο δεύτερος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ αλλά έχει προτεραιότητα την παραμονή του.

Βέργος και Καμπετσής, επίσης στον <<αέρα>> ο πρώτος έχει πιθανότητες να είναι μια εναλλακτική λύση την επόμενη σεζόν. Ο δεύτερος έχει κάποιες εκλάμψεις αλλά αρκετά ασταθής, αβέβαιο το μέλλον του στα πράσινα. Ο Γιώργος Δώνης θα αποφασίσει για αυτούς τους δύο όπως και για τον Μαυρομάτη που είναι δανεικός στην Σοντερίσκε. Τέλος και ο Κολοβέτσιος ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2022, αλλά λόγω των ελάχιστων συμμετοχών ίσως ψαχτεί για κάτι άλλο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code