ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολιμπίκ Μαρσέιγ : πλώρη προς την έξοδο ο Βίλας-Μπόας

Παραίτηση αναμένετε να υποβάλει ο προπονητής της Μαρσέιγ , Αντρέ Βίλας-Μπόας , έπειτα από την από κοινού απόφαση απομάκρυνσης του Άντονι Θουμπιθαρέτα , ο οποίος εκτελούσε τα καθήκοντα του αθλητικού διευθυντή για την ομάδα της Μασσαλίας .

Θουμπιθαρέτα και Βίλας-Μπόας διατηρούν σπουδαίες σχέσεις μεταξύ τους από τις αρχές της συνεργασίας τους . Η χημεία του τεχνικού τμήματος της Μαρσέιγ έφερε ως αποτέλεσμα την κατάληψη της 2ης θέσης του γαλλικού πρωταθλήματος έπειτα από την πρόωρη επικύρωση της βαθμολογίας , αποτέλεσμα των κυβερνητικών αποφάσεων με σκοπό την εξάλειψη του ιού .
Αυτό σημαίνει ότι οι Μασσαλοί , την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν , θα αγωνίζονται στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση χωρίς όμως να διαθέτουν τον κορυφαίο Πορτογάλο προπονητή .

Οι πιθανότητες παραμονής του Βίλας-Μπόας είναι αρκετά χαμηλές εάν επιπρόσθετα ληφθούν υπόψιν δηλώσεις του στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό "RMC" στις οποίες "απειλούσε" με παραίτηση σε περίπτωση που η διοίκηση του γαλλικού κλαμπ αποφάσιζε να μην ενισχύσει την ομάδα ανάλογα , εν όψει του Τσάμπιονς Λιγκ . 

Θυμίζουμε επίσης ότι η Μαρσέιγ περιτριγυρίζεται από ψιθύρους που κάνουν λόγο για ενδεχόμενη πώληση του κλαμπ στο κοντινό μέλλον . Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την απομάκρυνση του κορυφαίου στο πόστο του, Θουμπιθαρέτα , όπως επίσης και της αλυσιδωτής αντίδρασης που αναμένεται να προκαλέσει την φυγή του Βίλας-Μπόας , ίσως μαρτυρούν περισσότερα για τις διαθέσεις της διοίκησης . 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "L'Equipe" , πιθανός αντικαταστάτης του Πορτογάλου είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ο οποίος παραμένει ελεύθερος μετά την διπλή θητεία του στη Μονακό . Ένα ακόμα σενάριο που συζητιέται είναι η απόκτηση του Κριστόφ Γκαλτιέ της Λιλ . Επιπρόσθετα , ο Θουμπιθαρέτα βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την Μπεσίκτας ώστε να αναλάβει ως τεχνικός διευθυντής του τούρκικου κλαμπ . Αναμένουμε τις εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του Βίλας-Μπόας καθώς είτε παραμείνει τελικά στην Μαρσέιγ είτε όχι , η επόμενη μέρα της καριέρας του θα είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code