ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Όλα είναι φανταστικά!


Απόλυτα χαρούμενος είναι ο Νταν Γκόσλινγκ, από το 2014 που εντάχθηκε στη Μπόρνμουθ.Ο ικανός μέσος, θέλει πολύ να κλείσει την καριέρα του στα «κεράσια», άσχετα αν βρίσκεται ακόμα στο 30ό έτος της ηλικίας του.Μιλώντας στο «Sky Sports News» εξέφρασε τα συναισθήματά του για τον σύλλογο αλλά θυμήθηκε και την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ το 2015.

«Έχω τεράστιο σεβασμό στον καθένα στην ομάδα.Από τον πρόεδρο μέχρι τον τεχνικό διευθυντή και από το προπονητικό τιμ μέχρι όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από τους προβολείς.Είμαι ευτυχισμένος στο Ντιν Κορτ (έδρα Μπόρνμουθκαι θα ήθελα να κρεμάσω τα παπούτσια μου εδώ».

«Είναι τρελό το πόσο γρήγορα πέρασαν 5 χρόνια από τότε που κερδίσαμε την άνοδο μας.Εκείνο το βράδυ της Δευτέρας (27 Απριλίου 2015) απέναντι στη Μπόλτον, θα μου μείνει αξέχαστο.Νικήσαμε 3-0 και μετά από λίγες μέρες στεφθήκαμε πρωταθλητές!Δουλέψαμε σκληρά γι' αυτή τη στιγμή.Είχαμε εξαιρετικό πνεύμα και απόλυτη συγκέντρωση.Η πρώτη μας σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν δύσκολη, όμως έχουμε καταφέρει να είμαστε για 5η σερί χρονιά εδώ».

Κάποιοι από εσάς σκέφτεστε τόση ώρα... τι σας θυμίζει το επίθετο του ποδοσφαιριστή.Τον Ράιαν Γκόσλινγκ βέβαια!Τον πρωταγωνιστή της ταινίας (2004) «Το Ημερολόγιο».
Για τους Αγγλόφωνους «The Notebook».Ωραία ταινία ε;;

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από ότι φαίνεται είναι όλα φανταστικά όπως λέει κ ο τίτλος του άρθρου σου.Φαινεται ευχαριστημένος ο ποδοσφαιριστής για το σύλλογο που αγωνίζεται.Μας ενημερώνεις με τον καλύτερο τρόπο για την Πρέμιερ λιγκ. Και η ταινία που αναφέρεσαι πολύ καλή επιλογή. Πολύ καλή δουλειά Γιώργο Ιωαννίδη!!

 




Ad Code