ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η FA ξεκίνησε έρευνα για τους τραυματισμούς ACL που διακρίνονται περισσότερο στις γυναίκες



Ο Ποδοσφαιρικός Σύλλογος ξεκίνησε έναν έλεγχο δημιουργώντας μια συμβουλευτική ομάδα για να μελετήσει γιατί οι τραυματισμοί του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου είναι πιο διαδεδομένοι στις γυναίκες ποδοσφαιριστές.

Δώδεκα παίκτριες στις δύο πρώτες βαθμίδες, το Super League Γυναικών (WSL) και το Πρωτάθλημα Γυναικών, υπέστησαν τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο αυτή τη σεζόν.

Η FA αναφέρει ότι τα αποτελέσματα θα "εκτιμηθούν προσεκτικά με την πάροδο του χρόνου".

Αναφέρει ότι ο έλεγχος, ο οποίος βρίσκεται στα "πρώτα στάδια" του, θα διενεργηθεί από "μια ομάδα εμπειρογνωμόνων από ιδρύματα που συμμετέχουν στην παραγωγή έρευνας γύρω από αθλήτριες ή / και γυναικείο ποδόσφαιρο".

Πρόσθεσε: "Στη συνέχεια θα είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε τυχόν τάσεις με συγκεκριμένους τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένων των τραυματισμών ACL. Στη συνέχεια, μπορούμε να αναλύσουμε τα ποσοστά τραυματισμών, σε σύγκριση με προηγούμενους ελέγχους στο ποδόσφαιρο ανδρών και γυναικών και σε άλλα αθλήματα".



Ένα πρόγραμμα FA όπου ειδικοί παρέχουν περιεχόμενο σχετικά με τις στρατηγικές πρόληψης και αποκατάστασης τραυματισμών από ACL στο ιατρικό προσωπικό του συλλόγου.

Σε ένα άρθρο του BBC Sport πέρυσι, η μέση της Αγγλία και της Arsenal Jordan Nobbs ζήτησε περισσότερη έρευνα μετά τον αποκλεισμό της από το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών του 2019 λόγω τραυματισμού στην ACL. Πιστεύει ότι υπάρχει σχέση μεταξύ των τραυματισμών ACL και των εμμηνορροϊκών κύκλων.



Η αμυντικός της Manchester City, η Aoife Mannion, είναι μία από τις παίκτριες του WSL που υπέστη τον τραυματισμό και απειλεί ενδεχομένως την καριέρα της αφού είχε χειρουργική επέμβαση τον Οκτώβριο, αφήνοντάς την εκτός δράσης για μια "εκτεταμένη περίοδο".

Τον Νοέμβριο, οι τραυματισμοί της ACL περιόρισαν επίσης την Abi Harrison της Bristol City's και την Ellie Brazil της Brighton's.

Η FA θα διεξάγει επίσης έρευνα για την «κατανόηση» των απαιτήσεων του WSL, του Πρωταθλήματος Γυναικών αλλά και των «φυσικών χαρακτηριστικών που τις στηρίζουν».

Το Bristol City είχε ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τον εμμηνορροϊκό κύκλο και την σχέση που μπορεί να έχει με τους τραυματισμούς ACL, αν και αυτή τη στιγμή σταμάτησε λόγω της πανδημίας του κοωναϊού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code