ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Επόμενη μέρα με ερωτηματικά


Μπορεί η ομάδα του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια να κερδίζει τίτλους και να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους στην ιστορία του.

Όμως ο μπασκετικός Δικέφαλος διανύει την πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας του. Υπάρχει ένα κλίμα αβεβαιότητας το οποίο έχει δημιουργήσει αρκετά οικονομικά και οργανωτικά προβλήματα.

Τη φετινή σεζόν λοιπόν ο ΠΑΟΚ έφτιαξε την ομάδα του στα γρήγορα έτσι ώστε να μπορέσει να κατέβει στο πρωτάθλημα.το γεγονός αυτό όμως δεν βοήθησε καθόλου στην πορεία της φετινής χρονιάς διότι παρουσιάζει τεράστια αμυντικά προβλήματα. Το γρήγορο παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης οδηγούσε το σκορ σε αρκετά υψηλά επίπεδα αλλά εξαιτίας της κακής του Άμυνας ορισμένα παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσει πάση θυσία τα έχασε.

Η επόμενη σεζόν λοιπόν θα είναι αρκετά σημαντική για την ομάδα τον Δικέφαλο του Βορρά διότι δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει με την basket league η οποία έχει διακοπεί και όπως αποκαλύψαμε χθες στο sportsnewsgreece η συνέχιση της είναι μία αρκετά δύσκολη υπόθεση.αναμένουμε λοιπόν την απόφαση της διοργανώτριας αρχής για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με τη φετινή σεζόν αν θα υποβιβαστούν ομάδες και αν θα έχουμε προβιβασμούς ομάδων απ' την Α2.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code