ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μια ανάσα από την επιστροφή ο Πρωτοψάλτης!



 Σήμερα θα ακούσετε αρκετά fake news λόγω της Πρωταπριλιάς, ωστόσο η επιστροφή του Θανάση Πρωτοψάλτη στον Παναθηναικό δεν συγκαταλέγεται σε αυτά. Ο 27χρονος Έλληνας πετοσφαιριστής μετά από μια πενταετία...ξενιτιάς φαίνεται να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στο 'τριφύλλι'', του οποίου άλλωστε δηλώνει και οπαδός!

 Όπως αποκάλυψε στη χθεσινοβραδινή εκπομπή ''quarantine edition'' ο Αντώνης Παναγόπουλος, ο Πρωτοψάλτης έχει διακαή πόθο την επιστροφή του στους ''πράσινους'', έχει βρεθεί σε επικοινωνία με τη διοίκηση της ομάδας και μόνο τα τυπικά απομένουν για να κλείσει και επίσημα το θέμα. Άλλωστε από το Σαββατοκύριακο είχαν κυκλοφορήσει οι δηλώσεις του Έλληνα ακραίου πως επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, χωρίς όμως να κάνει γνωστό για ποια ομάδα και αν υπάρχει κάποια χειροπιαστή πρόταση στα χέρια του.

   Ο Πρωτοψάλτης ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 15 ετών και για τρία χρόνια από το 2008 έως το 2011 αγωνίστηκε στην Ανόρθωση. Από εκεί πήρε μεταγραφή για τον Παναθηναικό, στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι τη σεζόν 2014-15, με μια ενδιάμεση στάση στην Κηφισιά. Η τελευταία του σεζόν με τους ''πράσινους'' απογείωσε τον Πρωτοψάλτη, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να ζήσει το όνειρο, αγωνιζόμενος σε τρία εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων του κόσμου. Στο Γαλλικό με τη φανέλα της Ναρμπόν, στο γερμανικό για λογαριασμό της Φριντρισχάφεν και στο Πολωνικό με την Τσέραντ Ράντομ. Φυσικά αποτελεί και βασικότατο στέλεχος στην Εθνική Ελλάδος!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code