ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σαραβάκος: «Ο Δώνης προσπαθεί για το καλύτερο στον Παναθηναϊκό»


Ο Δημήτρης Σαραβάκος μιλώντας στην εφημερίδα Πράσινη, είπε τα καλύτερα για τον Γιώργο Δώνη.
Ο «μεγάλος μικρός» του ελληνικού Ποδοσφαίρου, εκθείασε στις δηλώσεις του τον Γιώργο Δώνη, δηλώνοντας μεταξύ άλλων:

«Ο Δώνης αγαπάει τον Παναθηναϊκό»

«Ο Γιώργος Δώνης είναι δεύτερη χρονιά στην ομάδα, αυτή η χρονιά είναι καλύτερη από την πρώτη, είναι ένα παιδί που αγαπά την ομάδα και προσπαθεί για το καλύτερο για αυτήν».

«Δεδομένων των συνθηκών επιτυχημένη η χρονιά»

«Βάση των δυσκολιών και των συνθηκών, μπορώ να πω πως είναι επιτυχημένη η χρονιά. Γενικά η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της.

«Μου άρεσε το βήμα μπροστά»

Σε ερώτηση για το τι του αρέσει από την φετινή χρονιά δήλωσε, ότι το βήμα μπροστά που έκανε η ομάδα, αν και ξεκίνησε στραβά η χρονιά το κάλυψε πριν ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος και μετά.

«Μεγάλη σημασία η επιλογή των ξένων»

«Όταν το μπάτζετ που σου δίνεται είναι μικρό, η επιλογή των ξένων για την επόμενη χρονιά είναι πάρα πολύ σημαντική, δεν πρέπει να αποτύχεις στις επιλογές σου, πρέπει να είναι στοχευμένες και με ποσοστό επιτυχίας».

«Το σήμερα είναι σημαντικό όχι το χτες»

«Ήμουν ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ζήσαμε μεγάλες στιγμές, γνωρίζω την ιστορία της ομάδας, όμως δεν πρέπει να συνδυάζουμε το τότε με το τώρα. Για τις υπάρχουσες συνθήκες είναι καλά η ομάδα δεν είναι αυτό που θέλουμε, αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο».

«Με πονάει που δεν παίζουμε Ευρώπη»

«Το μεγαλύτερο πλήγμα και στεναχώρια για εμένα, είναι που ο Παναθηναϊκός δεν παίζει Ευρώπη, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ και είναι καλύτερες ομάδες από εμάς. Για να τις αντιμετωπίσεις χρειάζεται όπλα, αν τα έχεις μπορείς να τις αντιμετωπίσεις αν όχι τα πράγματα είναι δύσκολα»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code