ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κρίση του κοροναϊού: Η Alex Scott κατακρίνει τον σεξισμό των μέσων μαζικής ενημέρωσης προς το γυναικείο ποδόσφαιρο



Η πρώην ποδοσφαιρίστρια της Αγγλίας Alex Scott ​​έχει επικρίνει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης επειδή αγνοούν τις γυναίκες αθλήτριες κατά τη διάρκεια της κρίσης του κοροναϊού. Δήλωσε πως παρατήρησε ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο απλώς αγνοείται κατά τη διάρκεια της κρίσης του κοροναϊού. Η Alex Scott είπε ότι κάθε φορά που παρακολουθεί τηλεόραση, εμφανίζονται μόνο ενημερώσεις για τους άνδρες παίκτες. Ωστόσο, η Alex Scott αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια της, καθώς αποφάσισε να ελέγξει μόνη της τις ποδοσφαιρίστριες. 





Alex Scott: Η κρίση του κοροναϊού έχει δείξει πώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αντιμετωπίζουν τις γυναίκες διαφορετικά από τους άνδρες στην Αγγλία


Η Alex Scott μίλησε με άλλα ποδοσφαιρικά αστέρια γυναικείου ποδοσφαίρου στην Αγγλία όπως η Leah Williamson της Arsenal, η Jordan Nobbs και η Lucy Bronze της Λυών. Όλες συμφώνησαν ότι το ποδόσφαιρο είναι δευτερεύον σε αυτήν την κατάσταση, καθώς η κρίση της πανδημίας είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Ωστόσο, η πρόσφατη κρίση του κοροναϊού έχει επισημάνει τη μεγάλη ανισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών. Η Alex Scott επεσήμανε διάφορα γεγονότα σχετικά με την ανισότητα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στον κόσμο του ποδοσφαίρου. 


Κρίση του κοροναϊού: Οι απόψεις της Alex Scott για το γυναικείο ποδόσφαιρο
"Όταν η εθνική ομάδα γυναικών των ΗΠΑ αγωνίζεται για την ισότητα, όλοι πιστεύουν ότι ασχολούνται μόνο για τα χρήματα, όμως είναι κάτι περισσότερο από αυτό.Οι καταστάσεις όπως ο ιός επισημαίνουν πόσο μακριά είναι η ιδεολογία πως οι γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίζονται ισότιμα ​​με τους άνδρες. Ο προπονητής Arteta "χτύπησε" τα πρωτοσέλιδα όταν διαγνώστηκε με COVID-19 πριν από τρεις εβδομάδες και η ομάδα του τέθηκε σε συνθήκες καραντίνας. Η ομάδα των γυναικών χρησιμοποιεί το ίδιο γήπεδο και είναι πιθανό να έχει έρθει σε επαφή με τον Arteta και την ομάδα των ανδρών. Εν κατακλείδι δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο που επηρέασε την ομάδα των γυναικών", ενημέρωση η Alex.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code