ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-ΛΑΜΙΑ: Στην Κρήτη για νίκη ψυχολογίας πριν τα play-out!

Η Λαμία φιλοξενείται από τον ΟΦΗ στην Κρήτη για τη τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και ψάχνει τη νίκη που θα δώσει τέλος στο αρνητικό της σερί.



Να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί των οχτώ παιχνιδιών χωρίς νίκη και παράλληλα να αποκτήσει την απαιτούμενη ψυχολογία για τα play-out θέλει η ομάδα του Άκη Μάντζιου σήμερα στο Γεντί Κουλέ. Ο ΟΦΗ είναι μια αρκετά ποιοτική ομάδα πράγμα που το τόνισε ο 50χρονος τεχνικός στους παίκτες τους από τους οποίους ζήτησε να τα δώσουν όλα. Είναι και ένα επιπλέον τεστ το σημερινό παιχνίδι για να γνωρίζει ο προπονητής των κυανόλευκων σε ποιους πρέπει να στηρίζεται ενόψει της συνέχειας. Δύο οι απουσίες για τη Λαμία με τους Νιάσε και Σάλιακα να μένουν πίσω, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστός ο λόγος αποκλεισμού τους από την αποστολή.

Στο μυαλό του τώρα ο τεχνικός των Φθιωτών σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με τον ίδιο σχηματισμό με το παιχνίδι με τον Άρη καθώς η ομάδα του απέδωσε για μεγάλο διάστημα αυτό που θέλει να βλέπει στον αγωνιστικό χώρο. Αλλαγές σίγουρα θα υπάρξουν στον άξονα, όπου ο Μπεχαράνο που επιστρέφει θα βρεθεί δίπλα στο Δημούτσο, και πιθανολογούμε ότι άλλη μία αλλαγή θα γίνει στα εξτρέμ με το Βιγιάλμπα να παίρνει τη θέση του Ρόμανιτς που ίσως και λόγω κούρασης περνάει ένα μικρό ντεφορμάρισμα.

Από εκεί και πέρα ίσως δούμε και τον Επασί να κάνει το ντεμπούτο με την ομάδα της Φθιώτιδας. Στην άμυνα δε θα αλλάξει κάτι με τους Σκόνδρα, Βύντρα, Αντέτζο και Βάντερσον να διατηρούν τις θέσεις τους. Στον άξονα όπως προείπαμε θα επιστρέψει ο Μπεχαράνο δίπλα στο Δημούτσο, στο δεξί άκρο θα βρίσκεται ο Βασιλόγιαννης, αριστερά ο Βιγιάλμπα και στην κορυφή θα βρεθούν ξανά οι Καραμάνος και Αραβίδης, που με λίγες προπονήσεις μαζί στα πόδια τους έδειξαν πολύ καλή συνεργασία. Να τονίσουμε ότι ο ΟΦΗ ψάχνει τη νίκη ώστε να κλειδώσει και μαθηματικά την είσοδό του στην εξάδα, οπότε περιμένουμε ένα άκρος ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή:

Θεοδωρόπουλος, Επασί, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Βύντρα, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Μπουλούλης, Ταιρόνε, Βασιλόγιαννης, Βιγιάλμπα, Ρόμανιτς, Μπιανκόνι, Αραβίδης, Καραμάνος, Σάσι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2):

Επασί, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Βασιλόγιαννης, Βιγιάλμπα, Καραμάνος, Αραβίδης.

Ώρα: 19:00
Μετάδοση: NovaSports5
Γήπεδο: Γεντί Κουλέ
Διαιτητής: Κομίνης ( Θεσπρωτίας ) VAR: Ζαχαριάδης ( Μακεδονία ) 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code