ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γ' Εθνική: Οι πρωτοπόροι που θα πέσουν στην μάχη της ανόδου


Η Γ' Εθνική όντας πλέον ημιεπαγγελματική κατηγορία, μπαίνει και αυτή σιγά σιγά στην τελική ευθεία.
Στον πρώτο όμιλο, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και ο Πανσεραϊκός ήδη πανηγυρίζει την πρωτιά, έχοντας 14 βαθμούς διαφορά από τον Νέστο Χρυσούπολη τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε και ετοιμάζεται να ριχτεί στην μάχη των μπαράζ, με φόντο την άνοδο.

Λίγο πολύ η ίδια κατάσταση επικρατεί και στον δεύτερο όμιλο. Ο Αλμωπός Αριδαίας, έχει 12 βαθμούς διαφορά από τα Γιαννιτσά τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε και θα είναι και αυτός στην μάχη της ανόδου.

Στον τρίτο όμιλο, ο Πιερικός έχει και αυτός εξασφαλίσει την είσοδο του στα μπαράζ τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος με την διαφορά από τον δεύτερο Θησέα Αγριάς να είναι 13 βαθμοί.

Στον τέταρτο όμιλο έχουμε μεγάλη μάχη ανάμεσα στην ΑΕΠ Κοζάνης και την Αναγέννηση Αρτας, με τις τρεις αγωνιστικές που απομένουν να είναι κρίσιμες για τους δύο μονομάχους, για το ποιος θα ριχτεί στην μάχη των μπαράζ. Η ομάδα της Κοζάνης έχει ένα προβάδισμα δύο βαθμών, όμως όλα είναι ανοιχτά και αναμένουμε με ενδιαφέρον τον τέταρτο μονομάχο των μπαράζ της ανόδου από τον Βόρειο χάρτη.

Στον πέμπτο όμιλο, Καλλιθέα και Θύελλα Καμαρίου είναι ισόβαθμες τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και όλα θα κριθούν εκεί.

Στον έκτο όμιλο, η Ρόδος έχει χτίσει μία μεγάλη διαφορά και έτσι θα έχουμε τις τελευταίες αγωνιστικές διαδικαστικό χαρακτήρα όσον αφορά την πρωτιά.

Στον έβδομο όμιλο Αστέρας Βλαχιώτη και Σπάρτη ρίχνονται στην μάχη της πρωτιάς, με τον Αστέρα να έχει προβάδισμα τεσσάρων βαθμών όντας το φαβορί για να βρεθεί στα μπαράζ.

Και τελος στον όγδοο όμιλο, η Επισκοπή έχει ξεκάθαρο προβάδισμα επτά βαθμών οπότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στα μπαράζ.

Η κατηγορία φαίνεται ανταγωνιστική, κυρίως στην μέση της βαθμολογίας και στην ουρά καθώς οι περισσότεροι πρωτοπόροι, άνοιξαν από νωρίς την ψαλίδα και αυτό φαίνεται στο γεγονός ότι μόνο σε τρεις ομίλους έχουμε ακόμα θολό τοπίο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code