ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Eredivisie: Τα τρία κανόνια της κατηγορίας


Με τρεις δεινούς σκόρερ θα ασχοληθούμε σήμερα από την κατηγορία της Eredivisie, οι οποίοι δίνουν την δική τους μάχη για το ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα.
Πρώτος της παρέας, ο Ουσάμα Ιντρίσι. Ο Μαροκινός μπόμπερ είναι εκ των οδηγών της τρομερής πορείας της Άλκμααρ στον δρόμο της κορυφής και είναι το βαρύ πυροβολικό της ομάδας του έως και την 26η αγωνιστική. Οι αριθμοί του μιλάνε από μόνοι τους. 25 συμμετοχές, 13 γκολ και 3 ασίστ είναι τα μέχρι τώρα επιτεύγματα του σέντερ φορ της Αλκμααρ.

Δεύτερος της παρέας, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Στίβεν Μπεργκουίς της Φέγενορντ. Ο Ολλανδός κίλερ, οδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα του στην τρίτη θέση μέχρι στιγμής όντας πολύ φορμαρισμένος ολόκληρη την χρόνια, επιδεικνύοντας μία σταθερότητα στο σκοράρισμα από την αρχή της χρονιάς. Συγκεκριμένα, σε 24 συμμετοχές έχει 15 γκολ και 7 ασίστ, κάτι που αποδεικνύει ότι είναι και ικανός πασέρ και όχι μόνο σκόρερ.

Τρίτος και τελευταίος, ο Ντούσαν Τάντιτς. Μπορεί να μην έχει υπερβολικά πολλά γκολ, αλλά είναι άξιο αναφοράς το double double που έχει δημιουργήσει, με αποτέλεσμα να δίνει την δυνατότητα στον Άγιαξ να διεκδικεί επί ίσης όροις το πρωτάθλημα με την Αλκμααρ. Ποιο αναλυτικά, σε 25 συμμετοχές έχει 11 γκολ και 14 ασίστ, δίνοντας την ευκαιρία και σε πολλούς συμπαίκτες του να σκοράρουν συχνά πυκνά με την τρομερή δημιουργική του ικανότητα.

Σαφέστατα, οι περισσότεροι ασχολούνται με την συνολική εικόνα της ομάδας, αλλά πολλές φορές οι παίκτες που είναι δυναμικές προσωπικότητες, μπορούν να ανατρέπουν συχνά τα δεδομένα και να γέρνουν τα αποτελέσματα υπέρ της ομάδας τους. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code