ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στην αναζήτηση για μπακ και στόπερ η ΑΕΚ

Με αφορμή την παύση πολλών δραστηριοτήτων καθώς και των αθλητικών, δίνονται τα περιθώρια στον Ίλια ίβιτς και στο υπόλοιπο  τεχνικό «team» της ΑΕΚ, να επεξεργαστεί νωρίτερα, πιο εξονυχιστικά το ζήτημα των μεταγραφών, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για το καλοκαίρι.

Όσον αφορά το αμυντικό «κομμάτι» της ΑΕΚ, τον τελευταίο καιρό δίπλα στον Μάσιμο Καρέρα, έχει βελτιωθεί αρκετά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν προβλήματα επιπλέον, τόσο στις θέσεις των στόπερ, όσο και των πλάγιων μπακ.

Για παράδειγμα πρόβλημα αποτελεί η περίπτωση του Ντίμρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος τον περισσότερο καιρό μένει εκτός λόγω τραυματισμών, καθώς και τώρα πάλι όλα δείχνουν δύσκολα θα πραγματοποιήσει τις επιπλέον 8 συμμετοχές, όπου χρειάζονται για την ανανέωση του συμβολαίου του, για μία επιπλέον χρονιά.

Στην δεύτερη κατηγορία έχουμε την περίπτωση του Όγκιεν Βράνιες η οποία είναι πιο περίπλοκη, αφού το καλοκαίρι επιστρέφει στην Άντερλεχτ, καθώς   δεν υφίσταται οψιόν αγοράς του.  Ο Βόσνιος μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο με τον Καρέρα στον πάγκο της ομάδας, όμως ο βελγικός σύλλογος είχε πληρώσει 3,4 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2018, δεδομένου ότι δεν θα τον παραχωρήσει ξανά δίχως ένα αξιοσημείωτο ποσό,για να εξοφλήσει ένας μέρος της χασούρας που υπέστη.

 Σίγουροι για τη νέα σεζόν πρέπει να θεωρούνται οι Μπακάκης και Λόπες, άλλωστε έχουν πολυετή συμβόλαια, όμως δύσκολα θα ισχύσει το ίδιο (όπως όλα δείχνουν) το ίδιο για τους Χουλτ και Παουλίνιο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code