ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Αραούχο του τότε και ο Αραούχο του τώρα


Όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ περίμεναν πως και πως την επιστροφή του Αραούχο στην Ένωση, μιας και είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες της κερκίδας.
Ο Αργεντίνος φορ είναι αυτός που οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την σεζόν 2017-18 βάζοντας κρίσιμα γκολ και βοηθώντας έτσι την Ένωση να πάρει τις νίκες που χρειαζόταν στα ντέρμπι. Τι διαφορές όμως υπάρχουν στην απόδοση του Αραούχο από το 2018 μέχρι το 2020 δηλαδή σήμερα;

2017-18

Ο Αραούχο ήρθε στην ΑΕΚ με τις καλύτερες περγαμηνές αφού μετά την λήξη του δανεισμού του το 2017 επέστρεψε ξανά στην Ένωση το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς και μάλιστα κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την Ένωση. Ο Αργεντίνος αποτελούσε το πιο κομβικό παίκτη στην επιθετική γραμμή της ομάδα και η κατάκτηση του τίτλου οφείλεται σε μεγάλο βαθμό από αυτόν μιας και σε 57 συμμετοχές σημείωσε 22 γκολ κάποια εξ αυτών μάλιστα τεράστιες σημασίας.


Σε 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα πέτυχε 11 γκολ δείχνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα του  και με συμπαραστάτες τους Λιβάγια και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην επίθεση αλλά και τους Βράνιες Τσιγκρίνσκι στην άμυνα η ΑΕΚ κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους της.

2019-20

Την φετινή χρονιά η ΑΕΚ ξεκίνησε πολύ άσχημα τις υποχρεώσεις της με αλλαγή δύο προπονητών στις αρχές της σεζόν φτάνοντας σήμερα στην ομάδα του Μάσιμο Καρέρα. Από τον ερχομό του Ιταλού και μετά η Ένωση βρήκε τον χαρακτήρα που είχε χάσει και βασιζόμενη στην άμυνα πήρε σημαντικά αποτελέσματα. Το ''γλυκό έδεσε'' όταν ανακοινώθηκε πως ο Αραούχο θα επιστρέψει στην ΑΕΚ για ακόμη μια φορά και μάλιστα δανεικός αλλά με οψιόν αναγκαστικής αγοράς.

Ποιος θα περιμένει ότι η μοίρα θα έπαιζε τέτοιο παιχνίδι στην ΑΕΚ, αφού όχι μόνο ήρθε πίσω στην ομάδα της καρδίας του ο Αργεντινός αλλά σκόραρε κόντρα στον Παναθηναϊκό δίνοντας στην ΑΕΚ την νίκη σε ντέτρμπι μετά από 2 χρόνια. Μάλιστα στο ντέρμπι εκείνο είχε σκοράρει και πάλι κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Αργεντίνος.

Παρόλ' αυτά ο παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να σκόραρε αλλά δεν δείχνει να βρίσκεται στην ίδια φόρμα με αυτή που ήταν παλαιότερα. Αυτό ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είχε αποκτήσει πολύ χρόνο συμμετοχής με την Λας Πάλμας, καθώς είχε μόνο 19 συμμετοχές σκοράροντας 3 γκολ.

Το αν ο Αραούχο θα μπορέσει να βρει τον καλό του εαυτό θα το δείξει το μέλλον και στην ΑΕΚ περιμένουν πως και πως να δουν πως θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται, αν φυσικά το επιτρέψει η κατάσταση με τον κορωνοϊό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code