ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μεγάλο comeback...ο Ουζουνίδης στην Κύπρο

Επιστρέφει σήμερα(11/2) και μετά από 13 ολόκληρα χρόνια στον ΑΠΟΕΛ ο Μαρίνος Ουζουνίδης για να ολοκληρώσει τις επαφές του με τους «πορτοκαλί» και να αναλάβει επίσημα την ομάδα.

Το 2006 είχε, πανηγυρίσει τον μοναδικό τίτλο της καριέρας του στην Λευκωσία με 61 αγώνες σαν προπονητής ενώ, πέντε χρόνια πριν αγωνιζόταν στην ομάδα της Λευκωσίας  για δύο περιόδους (2001-2003) όπου και στο τέλος κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Σύμφωνα με, τις δηλώσεις του 51χρονου είναι δύσκολο το εγχείρημα που θα αναλάβει στους «γαλακίτρινους» γιατί, φέτος τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά λόγω του ότι η ομάδα βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ανόρθωση και έχει αλλάξει τέσσερις προπονητές από την αρχή της σεζόν και αυτή την στιγμή αναζητά τον πέμπτο.

Ανάφερε ότι, όλα έγιναν πολύ γρήγορα γιατί το Σάββατο βρισκόταν στην Ισπανία και παρακολουθούσε αγώνες και ξαφνικά θα βρεθεί στην Κύπρο.

Να προσθέσουμε πως, ο Ελλάδιτης τεχνικός θα κάνει ότι μπορεί για να μειώσει την διαφορά με την Ανόρθωση αλλά, ο ίδιος είπε πως έχει σε πρώτο πλάνο και τον σχεδιασμό για τη φάση των 32 του Europa League όπου, η ομάδα θα αντιμετωπίσει την Βασιλεία(20/2 και 27/2).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code