ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στο μάτι και της Λίβερπουλ ο Marash Kumbulla της Βερόνα για το καλοκαίρι

Πολλή συζήτηση γίνεται για τον σέντερ μπακ της Ελλάς Βερόνα Μάρας Κουμπούλα τις τελευταίες εβδομάδες από μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Ευρώπης έχει μπει ο αμυντικός της Βερόνα Μάρας Κουμπούλα. Η τελευταία είναι η Λίβερπουλ , από μία σειρά ομάδων που ήδη έχουν ψάξει την περίπτωση του. Από την Ιταλία η Αταλάντα, η Ίντερ και η Νάπολι. Από τη Γερμανία η Λειψία και η Ντόρτμουντ, ενώ από την Αγγλία τον έχει βάλει στο μάτι ο Αντσελότι για την Έβερτον, η Μαν. Σίτυ , η Μαν Γιουνάιτεντ. Πολλοί ενδιαφερόμενοι για έναν παίκτη που φέτος έκανε το ντεμπούτο του στη Serie A. Ο 20χρονος διεθνής αλβανός έχει κάνει καλή εντύπωση σε όλους και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην ομάδα του. Η Λειψία μάλιστα είχε κάνει πρόταση 13 εκ. ευρώ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η οποία και απορρίφθηκε από τη Βερόνα.
Φέτος έχει παίξει σε 17 παιχνίδια , έχει πετύχει 1 τέρμα ενώ τον Οκτώβριο του 2019 έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών της χώρας του.
Η Βερόνα περιμένει μία πρόταση κοντά στα 30 εκ. ευρώ , αφού ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Θεωρείται σίγουρο ότι κοντά σ' αυτό το ποσό η ομάδα δεν θα επιμείνει στην παραμονή του και θα δώσει την συγκατάθεσή της για τη μεταγραφή.
Η Λίβερπουλ κινείται για σέντερ μπακ μιας και ο Λόβρεν θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι και η περίπτωση του Κουμπούλα είναι μία απ' αυτές που ενδιαφέρουν τον Κλοπ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code