ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το ύστατο χαίρε του Μελισσανίδη στον Κώστα Βουτσά

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, μετά από προτροπή της οικογενείας του γνωστού ηθοποιού προχώρησε σε επικήδειο λόγο και έτσι είπε το ύστατο χαίρε στον Κώστα Βουτσά:

«Εμείς σαν ΑΕΚ υποκλινόμαστε στον άνθρωπο που λάμπρυνε την ιστορία του Συλλόγου μας. Πίστεψες στα ιδεώδη και τα ιδανικά της ομάδας μας. Ένας Δικέφαλος Εσπερινός ήταν η παρουσία σου, τόσο στην Τέχνη όσο και στην Κοινωνία. Η καρδιά όλων των ΑΕΚτζήδων έχει τώρα ραγίσει, γιατί δεν θα είσαι εσύ που – όπως είχαμε πει και συμφωνήσει να είσαι ο πρώτος που θα εγκαινιάσεις το νέο μας γήπεδο. Εκεί που θα στεγάσουμε και πάλι τα κοινά μας όνειρα.
Θα είσαι όμως για πάντα εκεί! Θα ζεις για πάντα μέσα στην Αγιά Σοφιά! Ψηλά στα νέα μας τείχη! Γιατί ήσουν πάντα Αετός! Και είμαι σίγουρος ότι από εκεί θα κάνεις πολύ καλή παρέα σε όλους, και είναι πολλοί, που δεν πρόλαβαν να δουν την ομάδα μας να μπαίνει και πάλι υπερήφανη στο σπίτι των προσφύγων προγόνων μας» ανέφερε ανάμεσα στ' άλλα στην επικήδεια ομιλία του ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code