ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι αγώνες του Σαββάτου στην Ιταλία

Τρεις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Serie A το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020. Η Γιουβέντους παίζει με την τελευταία Σπαλ ενώ υπάρχουν δύο αγώνες με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Ένα παιχνίδι με διαφορετικούς στόχους για τις δύο ομάδες θα γίνει στο «Ρενάτα Νταλλάρα» της Μπολόνια. Η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Ουντινέζε η οποία καίγεται για βαθμούς για να μη μπλέξει σε περιπέτειες.
Η Μπολόνια βρίσκεται στην 10η θέση με 33 βαθμούς και γλυκοκοιτάζει την Ευρώπη. Δεν είναι εύκολο το έργο της αλλά όσο βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν το εισιτήριο δεν θα τα παρατήσει. Πολλές οι απουσίες για το παιχνίδι αφού θα λείψουν οι τραυματίες Μεντέλ, Σανταντέρ, Σανσόν, Κρέκι, Σοριάνο, Σβάνμπεργκ, Ντίκς. Τιμωρημένοι είναι οι Ντενσγουίλ και Σούτεν.
Η Ουντινέζε μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα βρίσκεται στη 15η θέση με 26 βαθμούς. Μόλις 4 βαθμούς περισσότερους από την Τζένοα που βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού.
Είναι αναγκαίο να βρει βαθμούς για να μην μπλέξει με σενάρια.
Δεν έχει στη διάθεση τους τους τραυματίες Προέντι και Ντ Μάιο.
Το απόγευμα η Γιουβεντους παίζει στο «Πάολο Μάτσα» με την τελευταία Σπαλ εκτός έδρας. Η νίκη είναι επιτακτική για να παραμείνει στη πρώτη θέση και να περιμένει τα αποτελέσματα της Λάτσιο και της Ίντερ. Η Σπάλ έχει μείνει πίσω στην υπόθεση υποβιβασμός και η Γιουβέντους δεν είναι ο αντίπαλος που θα πετάξει βαθμούς, ειδικά αυτή την εποχή που ο ανταγωνισμός είναι στο αποκορύφωμα του. Έστω και η ισοπαλία θα είναι μεγάλη αποτυχία για τη Μεγάλη Κυρία.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Μίλαν στο «Αρτέμιο Φράνκι».
Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Για την μεν Φιορεντίνα η νίκη θα τη δώσει διαφορά από τους τελευταίους και θα αποβάλει το όποιο άγχος για τη συνέχεια.
Η Μίλαν προσπαθεί να ανασυνταχθεί και βάζει πλώρη για να φτάσει τη Ρόμα την πέμπτη θέση. Έχει μία ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια και θέλει να κάνει σερί για να ξεφύγει από τις ομάδες κάτω απ' αυτήν και να ανεβεί βαθμολογικά.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code