ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Ράμσεϋ αντάλλαγμα για τον Πογκμπά

Ο Πογκμπά αποτελεί στόχο της Γιουβέντους για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Οι φήμες που προέρχονται από την Ιταλία είναι πολλές και τα σενάρια ακόμα περισσότερα.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Από τον Ιανουάριο και μετά οι συζητήσεις για την επιστροφή του Πογκμπά στην Γιουβέντους είναι πολλές. Η Μεγάλη Κυρία έχει βάλει στόχο να πάρει την υπογραφή του παίκτη και να ενισχύσει το κέντρο της. Φυσικά στο παιχνίδι φαίνεται να είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης, που η περίπτωση του μόνο αδιάφορη δεν είναι για το Ζιντάν.
Η Γιουβέντους ποντάρει πολλά στο γεγονός ότι ο Πογκμπά έχει υπάρξει παίκτης της στο παρελθόν και οι διοικούντες θεωρούν ότι μία καλή προσφορά θα δελεάσει τον ίδιο και τον μάνατζερ του Ραϊόλα να σκεφτούν την επιστροφή στο Τορίνο.
Το ποσό που γράφεται ότι είναι διατεθειμένη να ξοδέψει η Γιουβέντους φτάνει στα 50εκ. ευρώ με 60εκ. και μέσα στα ανταλλάγματα να είναι ο Ράμσεϋ , απόκτημα της την περίοδο του καλοκαιριού με ελεύθερη μεταγραφή. Τελευταία ομάδα του ήταν η Άρσεναλ. Ο παίκτης δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα ενώ στα 24 παιχνίδια του πρωταθλήματος ο 29χρόνος έχει ξεκινήσει στα εφτά.
Θυμίζω ότι ο Πογκμπά πήγε στη Μάντσεστερ το 2016 με την Γιουνάιτεντ να ξοδεύει 89εκ. ευρώ για την απόκτησή του.
Ο Ραϊόλα έχει καταφερθεί εναντίον της ομάδας του και έχει μιλήσει για «φυλακισμένο» στο Μάντσεστερ.
Η Γιουβέντους δουλεύει την περίπτωση του και θα περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι τις κινήσεις της.
Μέχρι τότε θα παίζεται ένα μεταγραφικό σήριαλ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code