ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΠΟΕΛ-Βασιλεία 0-3 Η τριάρα που σβήνει τα όνειρα των γαλαζοκίτρινων

Με τριάρα έφυγε από το ΓΣΠ η Βασιλεία στην χθεσινή αναμέτρηση 20/2 επί του ΑΠΟΕΛ, εξασφαλίζοντας  την πρόκριση της στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Μόνο με ποδοσφαιρικό θαύμα θα μπορέσει να προκριθεί ο ΑΠΟΕΛ δια μέσου του επαναληπτικού στην Ελβετία.

Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων με αποτέλεσμα οι Ελβετοί να κερδίσουν σχετικά εύκολα τον αγώνα με σκορ που τους φέρνει με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σύμφωνα με, τις δηλώσεις του Μούσα Τάαμαρι τα τρία τέρματα είναι πολλά και όλοι είναι αρκετά απογοητευμένοι με τα σημερινά δεδομένα.

Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Πετρέτα στο 16' με σουτ εντός περιοχής, ο Στόκερ στο 53' με βολέ από την επανορθωτική μετά από ωραίο συνδυασμό και Φράι, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Καμπράλ στο 66ο λεπτό με άπιαστο μακρινό σουτ.

Καλύτερος ποδοσφαιριστής για τους γηπεδούχους ήταν αναμφίβολα ο Βιντ Μπέλετς, ο οποίος χάρις σε 2-3 εξαιρετικές αποκρούσεις του, οι γαλαζοκίτρινοι γλίτωσαν τον διασυρμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω τιμωρίας του Μαρίνου Ουζουνίδη από την UEFA την ευθύνη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ είχε ο άμεσος συνεργάτης του Μπλεντάρ Χριστόφορος Κολάι. Ο Ελλαδίτης είχε αποβληθεί στον αγώνα της έκτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League 2018/19, στην ήττα της ΑΕΚ από την Μπενφίκα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code