ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Serie A: Ισοπαλία η Ίντερ, ήττα για Γιουβέντους (video)

Η Γιουβέντους έχασε την ευκαιρία να βρεθεί έξι πόντους μακριά από την Ίντερ μετά της ήττα της στη Νάπολι. Η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει στο Μιλάνο την Κάλιαρι και έτσι  διαφορά τους έμεινε στους τρεις πόντους.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Η Νάπολι αναδείχθηκε νικήτρια στο ντέρμπι με την Γιουβέντους με σκορ 2-1. Η επιστροφή του Σάρι ως προπονητή της Μεγάλης Κυρίας, δεν ήταν αυτή που θα ήθελε και λογικά είχε παράπονα από την απόδοση της ομάδας του. Με δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο των Ζελίνσκι και Ινσίγκε η Νάπολι προηγήθηκε για να μειώσει ο Ρονάλντο στο 90ο λεπτό. Αυτό ήταν το όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι που σκοράρει ο μεγάλος σταρ, χωρίς όμως να μπορέσει να δώσει θετικό αποτέλεσμα στην ομάδα του.
Η Γιουβέντους έχασε την ευκαιρία να μεγαλώσει την διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα από την δεύτερη Ίντερ και υπάρχει το παιχνίδι της Λάτσιο που σε περίπτωση νίκης της θα είναι σε απόσταση βολής δύο βαθμών από την πρωτοπόρο.
Η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Κάλιαρι και έμεινε στο 1-1 στο Σαν Σίρο. Χάθηκε η ευκαιρία γι' αυτή να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή. Με σκόρερ τον Λαουτάρο Μαρτίνες στο 29ο λςπτό προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο 78ο ο Ράτζα Ναιγκολάν ισοφάρισε και κράτησε την ομάδα του στην 6η θέση μαζί με την Πάρμα. Στο τέλος του παιχνιδιού αποβλήθηκαν ο Λαουτάρο Μαρίνες και ο Μπέρνι με κόκκινη κάρτα για την Ίντερ.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Βερόνα φιλοδώρησε με τρία τέρματα τη Λέτσε και βρίσκεται στην 9η θέση με με 29 βαθμούς , δύο πόντους πίσω από τη Μίλαν. Με γκολ των Νταβίντοβιτς και Πεσίνα στο πρώτο ημίχρονο και ένα του Πατζίνι στο δεύτερο επικράτησε εύκολο και άφησε τη Λέτσε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Η Πάρμα ξεπέρασε το εμπόδιο της Ουντινέζε και με το 2-0 , που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, με γκολ των Γκαγκλιόλο και Κουλουσέφσκι , πάτησε στην 7η θέση μαζί με την Κάλιαρι. Η Ουντινέζε έμεινε στη μέση της βαθμολογίας χωρίς να φαίνεται ότι κινδυνεύει αλλά και να απαιτεί κάτι παραπάνω.
Τέλος Σαμπντόρια και Σασουόλο έμειναν στο 0-0. Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να αυξήσουν την διαφορά τους από τις ομάδες που παίζουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό, αλλά και να πιάσουν την αντίπαλο τους στη βαθμολογία. Η αποβολή του Πελόσο της Σασουόλο στο 25ο λεπτό άλλαξε την αριθμητική ισορροπία των ομάδων κάτι που δεν εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Ρανιέρι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code