ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νεο ενδιαφέρον στη Bundesliga μετά τα χθεσινά αποτελέσματα

Ήμερα εκπλήξεων η χθεσινή στη Bundesliga και πλεον 4 ομάδες βρίσκονται σε απόσταση 4βαθμών απο την κορυφή.

Η μεγαλύτερη έκπληξη έγινε στη Φρανκφούρτη όπου η Άιντραχτ σταμάτησε την εκπληκτική πορεία της Λειψίας. Με ένα γκολ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου και ένα στις καθυστερήσεις οι 'αετοί' έβαλαν τέλος στο μοναδικό ρεκόρ της Λειψίας που την ήθελε να σκοράρει πανω απο τρια γκολ στα τελευταία 9 παιχνίδια. Ρεκόρ που δεν έχει πετύχει καμία άλλη ομάδα στην ιστορία της Bundesliga

Θύμα έκπληξης δεν έπεσε η Μπάγερν που κέρασε πέντε γκολ στην Σάλκε και μείωσε στον 1 βαθμό την απόσταση απο την κορυφή. Οι Βασιλικοί μπλε επέλεξαν να κάνουν μαζική άμυνα και να χτυπάνε στις αντεπιθέσεις. Το να μένεις όμως τόσο πίσω και να αφήνεις τους επιθετικούς της Μπάγερν να τριγυρνάνε τόσο κοντά στην περιοχή σου μόνο σοφό δεν είναι και η παρέα του Λεβαντόφσκι δεν χαρίστηκε.

Ακόμα μια έκπληξη ήταν το αποτέλεσμα της Πάντερμποντ με την Φράιμπουργκ. Η Παντερμποντ ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι (με τον Σεμπάστιαν Βασιλειάδη να είναι από τους κορυφαίους) άνοιξε το σκορ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Δέκα λεπτά αργότερα έμεινε με 10 παίχτες αλλά η Φράιμπουργκ δεν μπορούσε να απειλήσει. Στο 85 έκανε το 2-0 και αναπτέρωσε τις ελπίδες για παραμονή, αφήνοντας την Φράιμπουργκ εκτός εξάδας.

Εύκολο αποδείχθηκε και το απόγευμα της Γκλαντμπαχ απέναντι στη Μάινζ. Η Μάινζ ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 11' αλλά κάπου εκεί πήρε μπροστά ο Πλεά. Ο Γάλλος φορ με δύο γκολ στο 24' και στο 76' και ένα γκολ του Νόιχαουζ στο 87' κράτησαν τη Γκλαντμπαχ σε απόσταση 2 βαθμών απο την κορυφή.

Η αγωνιστική συμπληρώθηκε σήμερα με τους αγώνες της Βέρντερ Βρέμης επί της Χοφενχάιμ που έληξε 0-3 και της Μπάγερν Λεβερκούζεν επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ με το 3-0 υπέρ των γηπεδούχων.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code