ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ματσάρες και ένα Ντέρμπι σήμερα στην Bundesliga

Μετά την επιβλητική νίκη της Ντόρτμουντ με 5-1 επί της Κολωνίας και τα 2 γκολ του Χάαλαντ ( 5 σε εξήντα αγωνιστικά λεπτά), έρχεται σήμερα το κυρίως πιάτο.


Το μεσημεριανό παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό της πρωτοπόρου Λειψίας με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη. Οι "ταύροι"  αντιμετωπίζουν τους "αετούς" που προσπαθούν να ανακάμψουν  μετά τη νίκη επί της Χοφενχάιμ την περασμένη εβδομάδα. Ήταν η πρώτη νίκη μετά από επτά αγωνιστικές που η ομάδα  της Φρανκφούρτης δεν είχε δει τη χαρά.
Από την άλλη η Λειψία έκανε αυτό που έπρεπε έστω και αν πέταξε ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο μετά  το γκολ της Ουνιον η Λειψία ήταν ασύνδετη με όλα τα βαριά χαρτιά της εκτός παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως όλα άλλαξαν ο Τίμο Βέρνερ έβαλε αλλά δύο γκολ φτάνοντας το 20 φέτος, ο Σάπιτσερ άλλο ένα και η Λειψία κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά από τον δεύτερο στους 4 βαθμούς.

Το ντέρμπι της ημέρας όμως θα γίνει στις 19.30 στο Μόναχο όπου η δεύτερη Μπάγερν θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη Σάλκε. Το ότι η Μπάγερν με τη Σάλκε τους χωρίζουν μόνο τρεις βαθμοί είναι ένας παράγοντας που κάνει τον αγώνα ακόμα ποιο ενδιαφέρον.
Βλέποντας κανείς τα αποτελέσματα των δυο ομάδων την προηγούμενη αγωνιστική μπορεί να ξεγελαστεί. Η Μπάγερν κέρδισε μεν 4-0 την Χέρτα αλλά το έκανε πολύ ποιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Από την άλλη το 2-0 της Σάλκε με την (δεύτερη εκείνη τη στιγμή) Γκλάντμπαχ ήρθε πολύ  ποιο άνετα και θα μπορούσε κανείς να το πει φτωχό μιας και σε κανένα σημείο του παιχνιδιου δεν απειλήθηκε ουσιαστικά.
Η Μπάγερν φέτος εχει τεράστιο θέμα με το αμυντικό τρανζίσιον και εκεί περιμένω να χτυπήσει η Σάλκε. Προσπάθησε να το κάνει και η Χέρτα την προηγούμενη βδομάδα αλλά η επίθεση της δεν ξεχειλίζει απο ποιότητα. Σε αντίθεση με την Σάλκε που με την προσθήκη του Γκρέγκοριτς το χειμώνα την κάνει ακόμα ποιο επικίνδυνη μπροστά. Ένα γκολ και μια ασίστ είχε ο Αυστριακός την προηγούμενη βδομάδα δεν το λες και άσχημα.
Μπορεί το αμυντικό τρανζίσιον να είναι η αχίλλειος πτέρνα, το επιθετικό μέρος όμως είναι το μεγάλο Ατου. Μίλερ, Πέρισιτς Κοουτίνιο και φυσικά ο Λεβαντόφσκι δεν τους λες και αμελητέα ποσότητα. Αν τους υποτιμήσει κάποιος το πιθανότερο είναι να φύγει με πολλά γκολ στην πλάτη

Τα ματς της ημέρας  είναι:
Ουνιόν- Αουγκσμπούργκ 16.30
Γκλάντμπαχ- Μαινζ 16.30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης- Λειψία 16.30
Φράιμπουργκ- Παντερμποντ 16.30
Βόλσμπουργκ- Χέρτα 16.30
Μπάγερν Μονάχου- Σάλκε 19.30

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code