ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ύπουλη έξοδος πριν τα ντέρμπι!


 Το νικηφόρο σερί νικών θα προσπαθήσει να επεκτείνει ο Παναθηναικός στην αποψινή του μάχη απέναντι στην ΑΕΛ στο ''AEL FC Arena'' (19:30- Νοvasports 1) σε μια σύγκρουση ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, ο οποίος από την Λάρισα ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα και της έχει χαρίσει και ένα κύπελλο το 2007.

  To ''τριφύλλι'' προέρχεται από μια εξαιρετική πορεία μέσα στον Γενάρη, όπου εξαιρώντας την οριακή ήττα στο ντέρμπι των ''αιωνίων'' ακολούθησαν τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και η πρόκριση επί του ΠΑΣ στο κύπελλο. Σε αυτά τα παιχνίδια οι ''πράσινοι'' έχουν αυξήσει αρκετά την παραγωγικότητά τους, έχουν δεχτεί μόλις ένα τέρμα και αυτό από τον ΠΑΣ, αρκετοί παίκτες βρίσκονται σε διαδικασία φορμαρίσματος (Δώνης, Γιόχανσον, Μακέντα, Ζαχίντ), ενώ αρκετοί άλλοι συνεχίζουν να είναι σταθερά καλοί από το ξεκίνημα της σεζόν (Διούδης, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Ινσούα).

  Σε αντιδιαστολή, η ΑΕΛ του Μιχάλη Γρηγορίου παραμένει χωρίς νίκη μέσα στο 2020, έχει υποχωρήσει στην 10η θέση της βαθμολογίας και το σημερινό παιχνίδι στο γήπεδό τους αποτελεί μια από τις τελευταίες του ευκαιρίες να διατηρηθούν στη μάχη της εξάδας. Οι ''Θεσσαλοί'' έχουν ευχάριστες αναμνήσεις από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου στο Ολυμπιακό Στάδιο, από ένα παιχνίδι όπου ενώ δέχτηκαν αφόρητη πίεση, ήταν τελικά αυτοί που επικράτησαν με 1-2 χάρη σε τέρματα των Μιλοσάβλιεβιτς και Ουάρντα, ενώ οι ''πράσινοι'' είχαν μειώσει με τέρμα του Ζαχίντ. Πάντως στον ''κάμπο'' οι ''πράσινοι'' τα τελευταία...μνημονιακά χρόνια γι' αυτούς έχουν βρει τον τρόπο να περνούν νικηφόρα. Πέρυσι πήραν εκεί μέσα το ένα από τα τέσσερα διπλά τους στη Σούπερ Λίγκα, επικρατώντας με 1-3, με δύο γκολ από τον Γιόχανσον και ένα του Ζατζηγιοβάννη, ενώ τη σεζόν 2017-18 πήραν το ένα από τα μόλις δύο διπλά τους στη Λάρισα, νικώντας με 0-1 χάρη σε τέρμα του Ρόμπιν Λουντ. Τελευταία εντός έδρας νίκη των ''βυσσινί'' ήταν το μακρινό 2011 με 2-0 με δύο γκολ των Παγκράτε και Τσιμπάμπα.

   Οι ''πράσινοι'' θα επιδιώξουν λοιπόν απόψε να φύγουν με τη νίκη από ένα γήπεδο που φέτος δυσκολεύει όλους τους αντιπάλους της Λάρισας, πριν μπει σε μια διαδικασία...εγρήγορσης, αφού ακολουθούν μεγάλα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για το κύπελλο και ο Δώνης θέλει να πάει σε αυτά τα παιχνίδια με καλή ψυχολογία και χωρίς απώλειες. Εκτός αποστολής θα είναι ο Ινσούα, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στους αγώνες με Λάρισα και ΑΕΚ, ενώ εντός αυτής επέστρεψε ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος ξεπέρασε σχετικά γρήγορα το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, ωστόσο δύσκολα θα τον δούμε στο αρχικό σχήμα. Στην αποστολή επίσης βρίσκονται και οι δύο καινούριοι (Ανουάρ, Ναγκί), οι οποίοι άλλωστε χρησιμοποιήθηκαν και στα ματς με Ξάνθη και Ατρόμητο, ενώ εκτός έμεινε ο Αγιούμπ, ο οποίος χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και ακόμα δεν είναι έτοιμος...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code