ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπρέσια - Μίλαν 0-1: Χτίζει σερί (video)

Την τρίτη της νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια για την Μίλαν που ανεβαίνει σιγά σιγά στον βαθμολογικό πίνακα. Χωρίς να θαμπώνει με τις εμφανίσεις της καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα και βλέπει την εξάδα ως έναν εφικτό στόχο.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Χωρίς να εντυπωσιάσει αλλά παίζοντας κυνικά η Μίλαν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της Μπρέσια και ανακάμπτει βαθμολογικά. Η Μπρέσια κυνήγησε τη νίκη αλλά ο Ντοναρούμα κράτησε όρθια την ομάδα του Μιλάνο.
Οι γηπεδούχοι έπαιξαν δυνατά θέλοντας να επιβάλουν τον ρυθμό του παιχνιδιού , απείλησαν, δεν κατάφεραν όμως να σκοράρουν. Η Μίλαν αφού είχε εξασφαλίσει τα νώτα της , έψαξε την ευκαιρία της και με ένα τέρμα του Ρέμπιτς , ο οποίος είχε μπει αλλαγή στο 58ο λεπτό, προηγήθηκε στο 71ο λεπτό , που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Στα του παιχνιδιού η κατοχή της μπάλας ήταν στο 49% με 51% υπέρ της Μίλαν, οι ευκαιρίες ήταν 11 υπέρ της Μπρέσια με 10 της Μίλαν, οι πάσες συνολικά ήταν υπέρ των γηπεδούχων με 435 έναντι 413 για τη Μίλαν ενώ οι επικίνδυνες επιθέσεις ήταν περισσότερες για την Μπρέσια με 61 με τη Μίλαν να κάνει 34.
Για τους μιλανέζους ήταν ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα. Πέτυχαν το σκοπό τους και συνεχίζουν. Δεν πείθουν ακόμα, ο Πιόλι δήλωσε ότι μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα, αλλά κερδίζουν και ξεπερνάνε αντιπάλους στον βαθμολογικό πίνακα.
Η Μπρέσια έχει ανάγκη από βαθμούς, θα τους ψάξει σε όλα τα παιχνίδια που θα δώσει , η συγκομιδή της σε βαθμούς μέχρι τώρα είναι μικρή, η συνέχεια φαίνεται δύσκολη γι' αυτή.
  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code