ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Είχαμε καιρό να δούμε τέτοια Εθνική

Η Εθνική Ελλάδος τα κατάφερε, μετά από πολλά χρόνια όχι μόνο κέρδισε σε πρεμιέρα προκριματικών Euro αλλά το έκανε και έχοντας μία τελείως αλλαγμένη εικόνα.
Το εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά την χθεσινή νίκη με 0-2 σε μία έδρα που παραδοσιακά μας δυσκολεύει, αυτή του Λιχτενστάιν , έδειξε πως έχει μέλλον μπροστά της .

Μας έδωσε αυτές τις ελπίδες που ψάχναμε από τότε που μας παρακολουθήσαμε στο Nations League, όπου ήταν μία παταγώδης αποτυχία . Εχθές στο Βαντούζ ο Άγγελος Αναστασιάδης παρουσίασε ένα σύνολο που δεν σταμάτησε να τρέχει και να πιέζει και να προσπαθεί να παράξει φάσεις. Θα μου πείτε και πολύ δικαιολογημένα πως παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα πολύ μικρού βεληνεκούς και εγώ θα σας απαντήσω πως ... ακόμα και απέναντι σε αυτές τις ομάδες , η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια «βαριόταν» να παίξει. Έτσι λοιπόν, εχθές είδαμε την Εθνική μας ομάδα να παράγει εν τέλει 31 τελικές προσπάθειες έναντι μόλις 3 του Λιχτενστάιν. Βλέποντας κανείς, αυτό τον αριθμό τελικών προσπαθειών δύσκολα θα ανακαλέσει στο μυαλό του αντίστοιχα παραγωγικά ματς μας στο πρόσφατο παρελθόν.

Ωστόσο, όπως και ο ίδιος ο τεχνικός της ομάδας, Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε, η ομάδα δεν έδωσε το 100% της ακόμα, ωστόσο βρίσκονται όλοι σε καλό δρόμο.

Αναλυτικά:«Δεν έχω να ζητήσω τίποτα. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Είναι τέτοιος ο τρόπος που λειτούργησαν σε αφήνει ευχαριστημένο. Και αυτόν που το βλέπει επίσης. Δεν τα κάναμε όλα στο 100% αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε ένα επόμενο δύσκολο ματς. Να πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη με κατεβασμένα τα κεφαλάκια μας και με πειθαρχία και συνέπεια. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ζητάμε απλά πράγματα. Δεν ζητάμε τομές».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code