ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Pre Game: Για το διπλό στους ''Ζωσιμάδες''

Παναθηναϊκός: Καλύτερος από το Αγρίνιο, για να κερδίσει στα Γιάννενα.
 Στην δύσκολη και απαιτητική έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα θα δοκιμαστεί αύριο ο Παναθηναικός (19:30-NOVA) σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

 Οι ''πράσινοι'' δίνουν το τρίτο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι τους, μετά τις αναμετρήσεις σε Αγρίνιο και Λιβαδειά που προηγήθηκαν και μοναδικός στόχος για την ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι το τρίποντο που θα την επαναφέρει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Για τον Παναθηναικό ο αγώνας αυτός είναι σημαντικός και για έναν ακόμα λόγο, καθώς θέλει να ανακάμψει αγωνιστικά, δεδομένου ότι μέσα στο 2019 μετρά μόλις μια νίκη, αυτή στην έδρα του Παναιτωλικού, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, απολογισμός που δεν συνάπτει σε καμία περίπτωση με τον εξαιρετικό πρώτο γύρο που είχε προηγηθεί και μάλιστα με ένα πρόγραμμα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ευνοικό.

                     Aρκετές και σημαντικές οι απουσίες

 Χωρίς τους τιμωρημένους Κάτσε και Μακέντα και τον τραυματία Χρήστο Δώνη ταξίδεψε ο Παναθηναικός στην Ήπειρο, απουσίες σημαντικές, που δημιουργούν πονοκεφάλους στον προπονητή των ''πρασίνων'' σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει. Οι ιδιαιτερότητες και η σημασία του παιχνιδιού πάντως, σε συνδυασμό με την κρισιμότητα της αναμέτρησης, μάλλον επιτάσσουν ένα 3-4-3, ώστε να υπάρχει και ένας παραπάνω στόπερ, δεδομένου ότι οι Γιαννιώτες συνήθως παίζουν με δύο φορ. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης, με τους Κολοβέτσιο, Μαυρομάτη και Κουλιμπαλί τριάδα στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ δίπλα στον Κουρμπέλη θα είναι πιθανότατα ο Τζανδάρης, αριστερά ο Ινσούα και δεξιά ο Γιόχανσον. Στα ''φτερά'' πιθανότατα θα παραμείνουν οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάννης, με τον Καμπετσή και τον Βέργο να διεκδικούν μια θέση για την κορυφή της επίθεσης. Στην αποστολή για πρώτη φορά βρίσκεται και ο νεαρός Αρμενάκας, ο οποίος ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί, ανάλογα και με την εξέλιξη της αναμέτρησης.

                              ''Καίγεται'' ο ΠΑΣ

O αγώνας για τον Παναθηναικό γίνεται ακόμα πιο ζόρικος, αν σκεφτεί κανείς την κρισιμότητα που έχει η αυριανή μονομαχία για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη. Ο ΠΑΣ πλέον έχει εδραιωθεί κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, με το πρόγραμμα να μην το ευνοεί ιδιαίτερα για να ξεφύγει από αυτήν. Σκοράρει με χαρακτηριστική δυσκολία, ενώ διαθέτει και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα μετά τον ουραγό Απόλλωνα και κατ'επέκταση μετά από εφτά διαδοχικές επιτυχημένες σεζόν στα μεγάλα σαλόνια οι Ηπειρώτες βλέπουν τον κίνδυνο του υποβιβασμού να είναι ορατός και ο αυριανός αγώνας χαρακτηρίζεται ως πρόωρος ''τελικός'', κάτι που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την αποστολή των ''πρασίνων''.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code