ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η μάχη των πρωταθλημάτων(part 2)

Κλασικό απόγευμα Κυριακής,με εμένα αραχτό να παρακολουθώ το ντέρμπι Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ.
Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις,αλλά στην Αγγλία ακόμα και ένα τέτοιο παιχνίδι τελειώνει και σε αφήνει γεμάτο. Αυτό έχει να κάνει με τον ρυθμό,με την ατμόσφαιρα των γηπέδων και γενικά με τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που βγάζει η Πρεμιερ Λιγκ.

Η μάχη για τον τίτλο θα είναι μεγάλη και μέχρι τέλους.Η Λίβερπουλ διψάει για τίτλο,ο Γκουαρντιόλα είναι τελειομανής και ο Ποτσετίνο είναι κοντά αλλά τα καύσιμα δεν του φτάνουν. Η ομάδα του Κλοπ μέχρι και λίγο μετά τις γιορτές ήταν μπροστά με +7.Τώρα όμως είναι μόλις ένα βαθμό μπροστά από την Σίτι με 66 βαθμούς.Οι πολίτες μόλις ξεκίνησε το 19 έβαλαν το πόδι στο γκάζι και τώρα είναι μια ανάσα από την κορυφή με 65.Τρίτη στην σειρά έρχεται η Τότεναμ(60 βαθμούς) που με ένα μικρό σύνολο έχει καταφέρει πράγματα που ομάδες όπως η Άρσεναλ θέλουν σαν τρελές να πετύχουν.

Για την 4η θέση πέφτουν κορμιά καθώς η Άρσεναλ έχει 53 βαθμούς η Γιουνάιτεντ έχει 52 και η Τσέλσι 50 με ματς λιγότερο.Θα ποντάρω στην Άρσεναλ λόγω κλίματος και λόγω του Έμερι που τον πιστεύω.

Στην ουρά της βαθμολογίας Χάντερσφιλντ και Φούλαμ μοιάζουν καταδικασμένες.Από εκεί και πέρα όλα είναι πιθανά,με την Σαουθάμπτον να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code