ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η μάχη των πρωταθλημάτων(part 1)

Έχουμε περάσει τα μισά στην σεζόν. Κάποια από τα πρωταθλήματα έχουν ενδιαφέρον για να δούμε ποιος θα είναι ο πρωταθλητής,ορισμένα άλλα για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και άλλα για το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν.

LIGUE 1 

Πάμε να ξεκινήσουμε με την Γαλλία.Εκεί, όπου η μάχη για το πρωτάθλημα έχει κριθεί καθώς οι Παριζιάνοι κάνουν επίδειξη δύναμης και είναι ήδη 15 βαθμούς μπροστά.Πολύ σημαντική είναι όμως και η κατάκτηση της 2ης θέσης.Για αυτή παλεύουν η Λιλ που έχει 50 βαθμούς και η Λυών που έχει 46.Στην ουρά της βαθμολογίας υπάρχει μεγάλη μάχη καθώς 4 και ίσως παραπάνω ομάδες θα παλέψουν για την σωτήρια τους.

Αυτό που παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον είναι η προσπάθεια της Μονακό για να σωθεί.Δεν μπορώ να διανοηθώ πως μια ομάδα με τόσα πολλά λεφτά κοντεύει να πέσει.Φέτος έχουν γίνει πολύ λάθος επιλογές από τους Μονεγάσκους, καθώς το μυαλό τους είναι στο να φτιάξουν το νέο προπονητικό,ο Μελισσανίδης ξέρει.

BUNDESLIGA

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μια άνοδο στο επίπεδο του γερμανικού ποδοσφαίρου. Μπάγιερν και Ντόρτμουντ θα δώσουν μάχη μέχρι τέλους για την Σαλατιέρα,δίνω ένα προβάδισμα στους Βαυαρούς καθώς έχουν το ντέρμπι με τους κιτρινόμαυρους στην έδρα τους.Από εκεί και πέρα γίνεται χαμός.Η θέση 3 από την θέση 10 έχει 12 βαθμούς διαφορά και ανάμεσα τους ο χαμός.Γκλάντμπαχ,Λειψία,Λεβερκούζεν,Βόλφσμπουργκ,Αιντραχτ και Χοφενχάιμ διεκδικούν τις θέσεις 3 και 4.Νυρεμβέργη,Αννόβερο και Στουτγάρδη  δείχνουν κατώτερες των περιστάσεων και λογικά θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία.

Η εικόνα της Μπάγιερν είναι καλύτερη από αυτή της Ντόρτμουντ και με πείθει ότι πάει για το πρωτάθλημα.Ερωτηματικό παραμένει για το ποιες ομάδες θα κατακτήσουν τις θέσεις  3-4.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code