ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μάριο Μπαλοτέλλι:Δίχως Λογική

Στην ζωή μου έχω μάθει ότι το πιο σημαντικό είναι να έχεις την υγεία σου.
Το δεύτερο πιο σημαντικό για μένα είναι να παρακολουθώ και να αναλύω το ποδόσφαιρο. Εντάξει ήμουν υπερβολικός,αλλά αγαπώ αυτό το άθλημα.Όπως στην ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο κάποια πράγματα είναι ανεξήγητα ή χωρίς καμία λογική.

Κάπως έτσι είναι και η αθλητική ζωή του Μάριο Μπαργουά.Ένας παίκτης με απίστευτα χαρακτηριστικά που κατάφερε να παίξει σε μεγάλες ομάδες,όπως Ιντερ,Λίβερπουλ και Μίλαν. Όμως αδίκησε το ταλέντο του και έχασε την ευκαιρία να γίνει θρύλος. Σε μια συνέντευξη που έδωσε ένας άλλος πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ο Αντόνιο Κασάνο είπε κάτι πολύ σωστό. “Εάν για 15 χρόνια καριέρας ήμουν πιο σοβαρός και δούλευα, θα ήμουν όπως ο Μέσι τώρα”. Ο Μέσι είναι ένας και δεν θα υπάρξει άλλος,αλλά μόνο με σοβαρότητα και πολύ δουλειά μπορεί κάποιος να είναι στο επίπεδό του.

Τον Μάριο Μπαργουά ή αλλιώς Μάριο Μπαλοτέλλι των γνωρίζετε. Είναι ένας παίκτης που όταν ξεκίνησε έλεγα ότι δεν έχει ταβάνι και ανυπομονούσα να δω που θα φτάσει.Υπολόγιζα όμως χωρίς τον ξενοδόχο,καθώς ο Μάριο όποτε έβρισκε ευκαιρία δημιουργούσε ταβάνι για τον εαυτό του. Έβγαζε αδιαφορία μέσα στον αγωνιστικό χώρο,έβγαζε προπονητές από τα ρούχα τους και γενικότερα δεν τον ένοιαζε τίποτα άλλο πέρα από το να κάνει τους άλλους να απορούν με την πάρτι του.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως οι ομάδες εμπιστευονται έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή. Είναι ένας παίκτης που δεν σκέφτεται ομαδικά,χαλάει αποδυτήρια,είναι εριστικός,αλαζόνας και ενώ είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής συμπεριφέρεται σαν παιδί.
Χθες 23 Ιανουαρίου η Μαρσέιγ ανακοίνωσε την μεταγραφή του η οποία είναι η 7η ομάδα της καριέρας του Μπαλοτέλλι.Η έβδομη ομάδα που κάνει το λάθος.

Μόνο αυτό κρατάω από τον Μάριο Μπαλοτέλλι Μπαργουά “δεν έχω κάτι με τις μαϊμούδες,γιατί είμαι 100% σίγουρος ότι μια μαϊμού είναι πιο έξυπνη από έναν ρατσιστή”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code