ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

''Do'' or ''Die''

Μακάμπι-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Παίζει τα ρέστα του στο Τελ Αβίβ

  O Παναθηναικός αγωνίζεται απόψε στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:30-Nova) γνωρίζοντας πολύ καλά πως πιθανή ήττα τον βγάζει εκτός τροχιάς διεκδίκησης της οχτάδας.

   Το ''τριφύλλι'' μετά από 19 αγωνιστικές είναι καθηλωμένο στην 12η θέση (8-11) και άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν πως αν έρθει και τρίτη σερί ήττα, οι ''πράσινοι'' στη συνέχεια θα χρειάζονται μια σειρά από υπερβάσεις για να μη μείνουν εκτός των ''8'' καλύτερων ομάδων της Ευρώπης, για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2009-10. Από την άλλη, οι Ισραηλίνοι έχουν ακριβώς το ίδιο ρεκόρ στη διοργάνωση, συνεπώς και τον ίδιο στόχο με το ''τριφύλλι'', ωστόσο με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στον πάγκο βρίσκονται σε καταπληκτική κατάσταση, προερχόμενοι από μεγάλες νίκες μέσα στην Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ και επί της Μπαρτσελόνα στο ''Γιαντ Ελιάου''.

  Εκτός δωδεκάδας για την ομάδα του Ρικ Πιτίνο θα μείνει ο Στέφαν Λάσμε, όπως και ο Νίκος Παππάς, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στη χθεσινή προπόνηση και θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν, καθώς και ένα μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code