ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Tι θα δούμε το Σαββατοκύριακο...



 Μετά τη διακοπή δύο εβδομάδων λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων για το Uefa Nations League, τα μεγάλα πρωταθλήματα επιστρέφουν στους κανονικούς ρυθμούς τους, με φουλ δράση μέχρι και τις διακοπές των Χριστουγέννων.

 Εμείς σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα, εσείς διαλέγετε και παίρνετε!

  Παναθηναικός- Απόλλων Σμύρνης: Θέλει να συνεχίσει απτόητος!  Σάββατο 16:00- ΕΡΤ

Ο Παναθηναικός απέδειξε και στην τριπλέτα των ντέρμπι πως διαθέτει εξαιρετική ομάδα, με την ΑΕΚ άξιζε να κερδίσει, ενώ με τον Ολυμπιακό ισοφαρίστηκε στο 95'. Λείπουν αρκετοί βασικοί, ο Δώνης έχει περιορισμένο υλικό στα χέρια του, όμως στο ''τριφύλλι'' περιμένουν αρκετό κόσμο. Ο Απόλλωνας βελτιώνεται αρκετά, αλλά τα αποτελέσματα δεν έρχονται, η ''Ελαφρά Ταξιαρχία'' έχει μόλις ένα βαθμό και είναι πρώτο φαβορί για υποβιβασμό αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά.

Τι να προσέξουμε: Τη διαχείριση του Παναθηναικού στην...απότομη μετάβαση από τρία ντέρμπι-φωτιά, σε εντός έδρας ματς απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας.

Εκτίμηση: 4-6 γκολ

  Αστέρας Τρίπολης- Λάρισα: Αν όχι τώρα, πότε;    Σάββατο 17:15- Nova

O Aστέρας δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε στη Λαμία, έμεινε στο 0-0 παρά την αριθμητική υπεροχή και παραμένει προτελευταίος, με τον Παράσχο να διαδέχεται τον Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία, τα ''σύννεφα'' να πυκνώνουν και τη νίκη κόντρα στη Λάρισα να αποτελεί μονόδρομο. Οι ''βυσσινί'' από την άλλη, προέρχονται από σπουδαία νίκη επί του ΠΑΣ, που τους απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη. Στην Αρκαδία ψάχνει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στη σεζόν...

Τι να προσέξουμε: Στην πρώτη χρονιά του Αστέρα στη Σούπερ Λίγκα το 2007, η Λάρισα είχε κερδίσει στην Τρίπολη. Από τότε ωστόσο δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Πελοπόννησο!

Εκτίμηση: 1

 Παναιτωλικός- ΑΕΚ: Δεν μπορεί να χάσει άλλο έδαφος!  Σάββατο 19:00- ΕΡΤ

Ο Παναιτωλικός ήταν σαφώς πιο μαχητικός στην Τούμπα, σε σχέση με τη Νέα Σμύρνη, δέχτηκε ''χαζά'' γκολ και τελικά έχασε 2-1 στη Θεσσαλονική. Αγνοεί εδώ και 3 αγωνιστικές τη νίκη και απέναντι στην ''Ένωση'' θα διεκδικήσει τις δικές του πιθανότητες. Για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη από την άλλη, η ήττα από τον Ατρόμητο ήταν πολύ επώδυνη, η αμφισβήτηση μεγάλωσε, ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος ξέφυγαν κι άλλο. Με άλλα λόγια, ''καίγεται'' στο Αγρίνιο.

Τι να προσέξουμε: Δέλλας VS AEK. Έχει το δικό του, ξεχωριστό ενδιαφέρον. Ο ''κολοσσός'' κοουτσάρει τον Παναιτωλικό, απέναντι στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Ποιος θα χαμογελάσει όμως αυτή τη φορά;

Εκτίμηση: 2

ΠΑΟΚ- Ξάνθη: Θέλει να διευρύνει το αήττητο, πριν την Τσέλσι!   Σάββατο 19:30- Nova

Ο ''δικέφαλος'' του Βορρά δεν παίζει καλά τον τελευταίο καιρό, όμως οι νίκες στην Ελλάδα έρχονται έστω και δύσκολα, ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη περιμένει πρωτάθλημα και οι ''ασπρόμαυροι'' δείχνουν πως βαδίζουν σε πολύ καλό δρόμο για να το πετύχουν. Για τους ''Ακρίτες'' από την άλλη πλευρά, η εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο έφερε μια μίνι...''ξενέρα'', όμως αυτό δεν αναιρεί την εξαιρετική εικόνα της ομάδας του Ράσταβατς, η οποία είναι 4η και πάει ξανά για το καλύτερο δυνατό

Τι να προσέξουμε: Ακόμα μια μάχη με ξεχωριστό ενδιαφέρον και κάποιον προπονητή. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε αρκετά χρόνια στην Ξάνθη, και την κράτησε πολύ ανταγωνιστική. Πέρυσι την ''πλήγωσε'' εις διπλούν. Φέτος θα το ξανακάνει;

Eκτίμηση: No Goal

ΠΑΣ Γιάννινα- Λεβαδειακός: Ματς- μισή κατηγορία στους ''Ζωσιμάδες'' Κυριακή 17:15-Nova

O Πας Γιάννινα παραπαίει πλέον. Στη Λάρισα ήταν ξανά πολύ κακός, έχασε δίκαια και τώρα για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης δε χωρά, κόντρα σε ένα σύλλογο με ακριβώς τους ίδιους στόχους. Για τους Βοιωτούς, η νίκη με τον ΟΦΗ στη Λιβαδειά ήταν μια τεράστια βαθμολογική ανάσα, ωστόσο ακόμα και έτσι οι παίκτες του Σανίνο έχουν να ανέβουν...ένα βουνό για την παραμονή και οφείλουν να χτυπάνε και παιχνίδια εκτός Λιβαδειάς.

Τι να προσέξουμε: Αν και έχουμε συμπληρώσει το ένα τρίτο του πρωταθλήματος, οι Ηπειρώτες έχουν δώσει μόλις τρία ματς εντός έδρας, με τα αποτελέσματα να είναι εξαιρετικά μέτρια. Από την άλλη ο Λεβαδειακός δεν έχει ακόμα ούτε βαθμό εκτός έδρας.

Εκτίμηση: 1

Ατρόμητος- Ολυμπιακός: Ντέρμπι με τα...όλα του στο Περιστέρι!   Κυριακή 19:00- ΕΡΤ

Ο Ατρόμητος μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, πήρε τρομερό ''διπλό'' στο φινάλε στο ΟΑΚΑ, αποδεικνύοντας πως η πορεία του μόνο τυχαία δεν είναι ως τώρα στο πρωτάθλημα. Στις δυτικές όχθες της Αττικής ονειρεύονται μεγάλα πράγματα, όχι άδικα. Για τους ''ερυθρόλευκους'', νίκη σε ντέρμπι αποτελεί άγνωστη συνθήκη, απέναντι στον Παναθηναικό γλίτωσε στο τέλος την ήττα, έμεινε στο -6 από την κορυφή και η νίκη στο Περιστέρι αποτελεί μοναδικό στόχο.

Τι να προσέξουμε:  Η παράδοση ομολογουμένως λέει Ολυμπιακό, ωστόσο οι Περιστεριώτες έχουν πάρει των ''ερυθρόλευκων'' τα τελευταία χρόνια, με νίκες τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας.

Εκτίμηση: Χ

ΟΦΗ- Άρης: Χέρι- χέρι και φέτος!   Κυριακή 19:30- Νova

Το...μεθύσι της νίκης με τον Ολυμπιακό δεν κράτησε για πολύ στο Ηράκλειο, καθώς υπήρξε απότομη προσγείωση, με τις ισοπαλίες με ΑΕΛ και Απόλλωνα και την ήττα στη Λιβαδειά. Οι Κρητικοί βρίσκονται ακριβώς στη ζώνη και η ανάγκη για βαθμούς είναι τεράστια. Για τους ''κίτρινους'', η αποστολή είναι αρκετά δύσκολη, στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο. Το ''διπλό'' στη Ριζούπολη επανέφερε την ηρεμία και τον Άρη κοντά στο στόχο της πεντάδας.

Τι να προσέξουμε:  Η κοινή πορεία των ομάδων είναι σημείο αναφοράς τα τελευταία χρονιά. Την ίδια σεζόν ανέβηκαν από τη Γ'Εθνική, παρέμειναν μια σεζόν στη Β' και πέρυσι ανέβηκαν χέρι-χέρι, τώρα τίθενται αντιμέτωποι σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας μετά από τα 5 χρόνια σχεδόν.

Εκτίμηση: Under

Πανιώνιος- Λαμία: Και οι δύο σε πολύ καλό φεγγάρι!  Δευτέρα 19:30- Nova

Οι Νεοσμυρνιώτες, αφού πέρασε το πολύ δύσκολο πρόγραμμα, έκανε δύο πολύ μεγάλες νίκες με Παναιτωλικό και Ξάνθη και βέβαια υπάρχει και ο ανάλογος ενθουσιασμός, αφού οι γκέλες των πρωπορευόμενων έχει βάλει την ομάδα του Ανιγκό σε τροχιά πεντάδας. Η Λαμία αγνοεί την ήττα εδώ και 6 αγωνιστικές, είναι ομάδα της...ισοπαλίας και παίζει καλά, όντας απόλυτα συνεπής απέναντι στους στόχους της, ενώ θέλει αποτέλεσμα και στην Αθήνα.

Τι να προσέξουμε: Ο Πανιώνιος είναι 3 αγωνιστικές αήττητος στην έδρα του, οι Φθιώτες έχουν 3 αγωνιστικές χωρίς ήττα μακριά από τη Λαμία, οπότε το παιχνίδι έχει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον στη Νέα Σμύρνη.

Εκτίμηση: 1

                         Λονδρέζικο ντέρμπι, Μπάρτσα- Ατλέτικο και...Ρίβερ- Μπόκα

 Αναμφίβολα μιλάμε για το Σαββατοκύριακο που θα διεξαχθεί έναν από τα μεγαλύτερα ματς της δεκαετίας ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και τη Μπόκα Τζούνιορς, στη ρεβάνς του 2-2 του ''Λα Μπομπονέρα'' για τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες ( Σάββατο 22:00- Οpen Beyond). Για τους λάτρεις της Πριμέρα, υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα στο ''Metropolitano'' ( Σάββατο 21:45). Επίσης το Σάββατο, αλλά στις 19:30 υπάρχει και το ντέρμπι μεταξύ Τότεναμ και Τσέλσι για την Πρέμιερ Λιγκ.

                 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code