ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χρειάζεται ενίσχυση

Η ομάδα που έχτισε ο Γιώργος Δώνης αποτελεί αξιέπαινο έργο. Οι "μπέμπηδες" φιγουράρουν στην 4 θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μάλιστα την πιο παραγωγική επίθεση του πρωταθλήματος (20 γκολ).
Μετά τα 3 ντέρμπυ (πριν το 5-1 με τον Απόλλων Σμύρνης) οι "πράσινοι" κέρδισαν 2 βαθμούς. Σημαντικό όμως να υπενθυμίσουμε ότι εναντίον του Ολυμπιακού αλλά και της ΑΕΚ οι πράσινοι έδειξαν πολύ θετικά δείγματα, καθώς εναντίον του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θα μπορούσε κανείς να πει πως δεν κατάφεραν και πολλά. Ειδικά στον εναντίον της ΑΕΚ, οι πράσινοι ήταν εμφανώς ανώτεροι όμως δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ. Πλέον όμως αυτά πέρασαν. Σειρά έχει το ντέρμπυ στην Θεσσαλονίκη, όπου απέναντι στον Άρη πρέπει να δείξουν πως είναι ανώτεροι. Μετά ακολουθούν 2 (σχετικά) εύκολοι αγώνες με Ιεράπετρα και ΟΦΗ, για να παίξουν το τελευταίο ντέρμπυ της σεζόν εναντίον στον πολύ καλό Ατρόμητο.

Στο διάλειμμα των Χριστουγέννων, Δώνης και Νταμπίζας πρέπει να δουν πως θα ενισχυθούν. Η ομάδα πάει πολύ καλά, όμως δεν γίνεται να μην υπάρχουν back-up επιλογές. Σίγουρα οι Μακέντα, Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης κλπ είναι βασικά κομμάτια της ομάδας όμως, όπως λέει και ο σοφός λαός, ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια. Δεν γίνεται και μετά τις διακοπές αυτοί οι παίκτες να πρέπει να παίζουν 90 λεπτά σε κάθε αγώνα. Στόχος του κ. Δώνη θα πρέπει να είναι να βρει και άλλους παίκτες που να θέλουν να (απο)δείξουν ότι μπορούν να υποστηρίξουν το βάρος της φανέλας. Θα είναι κάτι καταπληκτικό αν μέσα στην καινούργια χρονιά δούμε και άλλους Μπουζούκηδες και Χατζηθεοδωρίδηδες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code