ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Για το διπλό ο Ολυμπιακός


       Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην μάχη για την 5η αγωνιστική του Europa League και μπροστά του  έχει να αντιμετωπιςει μια αξιόλογη και ποιοτική ομάδα  την Ρεαλ Μπέτις.
Οι ερυθρόλευκοι  κατεβαίνουν με δύο  απουσίες στο αποψινό παιχνίδι αλλά η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς και να ηττηθεί στην Σεβιλλη δεν  βγαίνει από τον στόχο της, ο οποίος είναι η επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες προέρχονται  από μια πολύ σημαντική νίκη μέσα στο περιστέρι για το πρωτάθλημα και έχει πάει στην Ισπανία με σούπερ ψυχολογία, αντίθετα  η ομαδα του Κικε Σετιεν στον σημερινό αγώνα πάει από μια ‘’κακη’’ ήττα στο ισπανικό πρωτάθλημα από την Βιγιαρεάλ.

       Ο προπονητής του Ολυμπιακου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες : Χασαν και τον Χριστοδουλόπουλο. Ο Πέδρο Μαρτινς στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα χρησιμοποίησε πολλά σχήματα στην επίθεση. Απ’οτι φαίνεται θα καταλήξει στην εντεκάδα: : Σα κάτω από τα δοκάρια (υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δούμε και τον Γιαννιώτη) το κεντρικό δίδυμο θα είναι Βούκοβιτς αριστερό στόπερ και δεξιό στόπερ ο Σισέ,δεξιό μπακ ο Ομάρ ενώ αριστερά ο Τσιμίκας ειναι το φαβορί από τον Κούτρη, αμυντικά χάφ φαίνεται να έχουν κερδίσει την μάχη για την φανέλα βασικού ο Γκιγιερμε μαζί με τον Κάμαρα. Αριστερό εξτρέμ θα ξεκινησει όπως πάντα ο Ποντένσε  ενώ δεξιά ο Ναουέλ,ο Νάτχο θα χρησιμοποιηθεί ως δεκάρι στον αποψινό αγώνα και επειδή ο Γκερέρο δν είναι σε ρυθμούς για να πάρει φανέλα βασικού θα ξεκινησει με επιθετικό τον Φορτούνη.
     
       Από την άλλη ο προπονητής της Ρεαλ Μπέτις ειπε στις δηλώσεις του ότι περιμένει να δει  τον καλυτερο Ολυμπιακό στο χορτάρι γιατί παίζεται η πρόκριση του στην επόμενη φαση στις τελευταίες δυο αγωνιστικές. Αντίθετα ο Μαρτινς  δηλωσε  ότι η ομάδα του θα μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να επιβάλλει τον ρυθμό της όπως κάνει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code