ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ήττα διασυρμόυ στο Λονδίνο για τον Πάοκ,Τσέλσι- Παοκ 4-0

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε για τις ανάγκες της 5η αγωνιστικής
την Τσέλσι εκτός έδρας.Ήταν ολοφάνερα πολύ δύσκολο το έργο των παικτών του Λουτσέσκου το οποίο έγινε δυσκολότερο μετά την αποβολή του Χατσερίντι  μόλις στο 7ο λεπτό.Ο αγώνας τελείωσε με 4-0 χάρη σε τέρματα των Ζιρού που βρήκε δύο φορές δίχτυα,τον Οντόι και τον Μοράτα.Ωστόσο παρά την ήττα που υπέστη ο Δικέφαλος αυτό το γεγονός δεν τον πτοεί καθώς με νίκη επί της Μπάτε και νίκη της Τσέλσι  η οποία παίζει με την Βίντι την επόμενη αγωνιστική,περνάει ως δεύτερος στην επόμενη φάση.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς για τον ΠΑΟΚ καθώς ο Χατσερίντι μάρκαρε  άσχημα τον Ζιρού καθώς έβγαινε ο δεύτερος σε τετ-α-τετ.Στο 27ο λεπτό προηγήθηκε η Τσέλσι,ο Φάμπρεγας βρίσκει εξαιρετικά τον Πέδρο, αυτός κρατά την μπάλα, περιμένει, δίνει στον Ζιρού δεξιά εντός περιοχής, ο Γάλλος με το αριστερό νικά τον Πασχαλάκη.10 λεπτά αργότερα στο 37ο λεπτό,φανταστική μπαλιά του Πέδρο για τον Ζιρού, ο Γάλλος (τον καλύπτει ο Μάτος) με σουτ στην κίνηση με το αριστερό, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη από την κλειστή του γωνία και διαμορφώνει το 2-0.Στο 60ο λεπτό, Ο Οντόι παίρνει την μπάλα στην αριστερή πλευρά εντός περιοχής και με ωραίο σουτ μπροστά στον Μάτος νικά τον Πασχαλάκη. Το τελευταίο τέρμα πέτυχε ο Μοράτα με κεφαλιά στο 78ο λεπτό μετά από ασίστ του Οντόι.

ΠΑΙΧΤΗΣ-ΚΛΕΙΔΙ:
Όλοι οι παίκτες της Τσέλσι βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα.Μπορούμε να ξεχωρίσουμε όμως τον Ζίρου που πέτυχε δύο γκολ και τον νεαρό Οντόι ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και μία ασίστ.



ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Τζαπακόστα, Κέιχιλ, Κρίστενσεν, Έμερσον, Φάμπρεγας, Μπάρκλεϊ, Λόφτους-Τσικ, Πέδρο, Ζιρού και Χάντσον Οντόι.

ΠΑΟΚ:Πασχάλακη, Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Ζαμπά, Σάχοβ, Ελ Καντουρί, Πρίγιοβιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code