ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-1, Αγχώθηκε αλλά νίκησε

Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό στην Τούμπα για την 10η αγωνιστική της Super League.
Αγχωτική νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό που ευτύχησε να προηγηθεί με δύο γρήγορα γκολ στι δεύτερο ημίχρονο και να προηγηθεί και να μην μπορέσει ο Παναιτωλικός να τον απειλήσει παρα το γκολ του Καμαρά.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Φουριόζος μπήκε ο ΠΑΟΚ στον αγωνιστικο χώρο ο Λημνιός σέντραρε από τα δεξιά ο Πρίγιοβιτς στην κεφάλια η μπάλα δίπλα από την εστία του Κυριακίδη. Αμέσως επόμενη φάση ο Πέλκας έπιασε μια κεφάλια έβγαλε ο Κυριακίδης εντυπωσιακά. Καθολική υπέροχη του ΠΑΟΚ στον αγώνα, σε παθητικό ρόλο ο Παναιτωλικός. Συνεχίζεται ο επιθετικός μονόλογος του ΠΑΟΚ ο Μπίσεσβαρ βρίσκει τον Πέλκα μέσα στην περιοχή κεφάλια του τελευταίου η μπάλα λίγο άουτ. Τέλος ημιχρόνου στην Τούμπα ισόπαλο το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ κάνει τις φάσεις αλλά δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στο πλεκτό, από την άλλη ο Παναιτωλικός αμύνεται το θέμα είναι πόσο θα αντέξει. Γκολ για τον ΠΑΟΚ που κάνει το 1-0 με αυτογκόλ του Μαρινάκη. Κεφάλια του Πρίγιοβιτς η μπάλα στην πλάτη του Έλληνα αμυντικού και γκολ για τον ΠΑΟΚ. 2-0 μέσα σε 3 λεπτά για τον ΠΑΟΚ ο Ακπομ το 2ο γκολ. Ο Σάκχοφ σούταρε ο Κυριακίδης απέκρουσε η μπάλα στο δοκάρι επέστρεψε στα πόδια του Άγγλου που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. Βροχή τα γκολ στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός μειώνει σε 2-1 με τον Καμαρά. Ο επιθετικός των φιλξενούμενων μπήκε στην άμυνα του ΠΑΟΚ και σκόραρε ένα όμορφο τέρμα. Ο ΠΑΟΚ έχει παγώσει τον ρυθμό στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Τέλος του αγώνα νίκη για τον ΠΑΟΚ με 2-1.




ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΛΕΙΔΙ:

Ο Πέλκας ήταν ο παίχτης του αγώνα έκανε τα πάντα για τον ΠΑΟΚ παρόλο που δεν πέτυχε κάποιο τέρμα ήταν ο παίχτης κλειδί για τον ΠΑΟΚ.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ:

Ο Νίκος Μαρινάκη ήταν ο αδύναμος κρίκος για την ομάδα του Παναιτωλικού. Ο άτυχος αμυντικός ήταν αυτός που ήταν στην πορείας της μπάλας στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ. Η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του και κατέληξε στα δίχτυα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Κίτσιου (Χατσερίντι), Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Κάνιας, Σάκχοφ (Μαουρίσιο), Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ (Ακπομ), Πρίγιοβιτς

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Αργκους (Λιάβας), Μάλης, Τσοκάνης, Μπαρμπόσα, Λουσέρο, Ντιάζ, Μανά (Ρότσα), Καμαρά, Μάζουρεκ.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

24/11 Παναιτωλικός - ΑΕΚ

24/11 ΠΑΟΚ - Ξάνθη 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code