ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πώς φιλούν οι άνδρες και οι γυναίκες του ζωδιακού;


Τα χείλη συναντώνται και συνθέτουν μια μορφή τέχνης, που απαιτεί λίγη …υπομονή, προσπάθεια και πρακτική. 
Ένα φιλί ενεργοποιεί διάφορες χημικές ουσίες που μεταδίδουν ερεθίσματα και προκαλούν ερωτική διέγερση κι ευφορία.  Αντανακλά μια ποικιλία από διαφορετικά συναισθήματα, μπορεί να πάρει πολλές διαφορετικές μορφές και παραμένει ένα βασικό ερωτικό στοιχείο των σχέσεων μεταξύ ανδρών και γυναικών. Το φιλί είναι σημαντικό, καθώς μέσω αυτού, μπορεί να διαπιστωθεί κατά πόσο ή όχι υπάρχει ερωτική χημεία ανάμεσα στο ζευγάρι.

Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να ανακαλύψουμε τα μυστικά που κρύβουν στο φιλί τους οι εκπρόσωποι των ζωδίων..

Κριός

Ο Κριός, έχοντας κυβερνήτη πλανήτη τον θεό του πολέμου, Άρη, είναι πολύ παρορμητικός. Το φιλί του Κριού είναι αισθησιακό και παθιασμένο. Είναι ελκυστικός, γοητευτικός, αλλά και ωμός. Θέλει να απολαύσει τη διαδικασία με όλες τις αισθήσεις και ολοκληρωτικό πάθος. Τα φιλιά που μοιράζει, γοητεύουν τόσο, ώστε ο άλλος να χάσει τον έλεγχο. Σημαντικό ρόλο, φυσικά, παίζει και ο χώρος, ο οποίος είναι απαραίτητο να τον εμπνέει, προκειμένου να είναι ικανός να αποδώσει σωστά. Το φιλί του είναι αιφνιδιαστικό, με έντονη πίεση και ολίγον.. επιδεικτικό! Ιδανικός παρτενέρ: Ο τοξότης, ο λέων και ο σκορπιός.

Άντρας: Το στοιχείο του αιφνιδιασμού είναι κάτι που αρέσει στον άντρα Κριό και τα φιλιά του είναι άγρια, παθιασμένα και απολαυστικά παρορμητικά. Επιπλέον, έχει αδυναμία  στα περιποιημένα χείλη.

Γυναίκα: Η γυναίκα Κριός είναι δυναμική, ατίθαση, τολμηρή. Τα φιλιά που μοιράζει θέλει να έχουν διάρκεια και να κυριαρχεί σε αυτά. Ξέρει τι θέλει και με ποιον τρόπο μπορεί να το αποκτήσει. Τίποτε δε μπορεί να τη σταματήσει και είναι απίστευτα ανυπόμονη.

Ταύρος

Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, ο Ταύρος είναι ιδιαίτερα αισθησιακό και ρομαντικό άτομο. Του αρέσουν τα φιλιά, αλλά μόνο με το/τη σύντροφο με τον/την οποίο/α νιώθει ερωτευμένος. Απολαμβάνει την  κάθε στιγμή, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό. Θεωρεί ότι το φιλί είναι το πρώτο βήμα, προκειμένου να έρθει πιο κοντά με το άλλο πρόσωπο και να αναπτύξουν μαζί οικειότητα, επιστρατεύοντας, παράλληλα, και πολλές αγκαλιές. Ιδανικός παρτενέρ: Ο ζυγός, ο καρκίνος, ο παρθένος.

Άντρας: Αργό και αισθησιακό το φιλί του, με περισσότερη διάρκεια από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Είναι ερωτεύσιμος και τον ευχαριστεί πολύ να φιλάει και να τον φιλούν. Είναι συγκροτημένος, ρομαντικός, αναζητά την ποιότητα και συμμετέχει και με τις πέντε αισθήσεις του. 

Γυναίκα: Είναι κτητική, και άκρως ερωτική. Είναι δύσκολη, πιο επιλεκτική και απόλυτη. Το φιλί της δίνει στον άνδρα - παραλήπτη μια βαθιά αίσθηση ανακούφισης και ασφάλειας. Αποζητά ρομαντισμό.

Δίδυμος

Ο Ερμής, ο κυβερνών πλανήτης του Διδύμου, τον μετατρέπει σε ένα πανέξυπνο, πνευματώδες και ιδιαιτέρως επικοινωνιακό άτομο.  Είναι ανέμελος κι έτσι, τα φιλιά του είναι ξεχωριστά και διαφορετικά ανάλογα με την κάθε περίσταση. Η φιλική διάθεση και το χαμόγελό του πυροδοτεί μια σειρά από ερωτικές αλυσιδωτές αντιδράσεις στο  άλλο πρόσωπο. Το φιλί του είναι περισσότερο διανοητικό, λόγω του ότι, κατά διαστήματα, το διακόπτει, προκειμένου να μιλήσει. Μπορεί να κάνει κι άλλα πράγματα παράλληλα, ενώ εξακολουθεί να φιλάει τον/την παρτενέρ του. Είναι, όμως ρομαντικός, και η τεχνική που φιλά είναι τόσο εξευγενισμένη, ώστε έλκει με πάθος το σύντροφό του. Ωστόσο, είστε κάπως αγχώδης για τις επιδόσεις του. Ιδανικός παρτενέρ: Ο λέων, ο ζυγός και ο υδροχόος.

Άντρας: Ξέρει να γοητεύει και να αποπλανεί. Προηγείται η ψυχική επικοινωνία, οπότε επιθυμεί από την παρτενέρ να τον αποπλανήσει, πρωτίστως, με λόγια. Η αντίσταση τον διεγείρει και τον απογειώνει. Το φιλί του είναι παιχνιδιάρικο, με μια διαδικασία που πάει κάπως έτσι: Πρώτα, κοιτάζει. Στη συνέχεια, χαμογελάει και ακολουθούν οι πρώτες λέξεις.  Έπειτα, παίζει μαζί με την παρτενέρ του, χρησιμοποιώντας τα βλέφαρα, τα μάγουλα και το λαιμό. Είναι σκανδαλιάρης! 

Γυναίκα: Το φιλί είναι το αγαπημένο της παιχνίδι! Ένα φιλί της είναι ικανό να παρασύρει και να γοητεύσει το πρόσωπο που την ενδιαφέρει. Τις περισσότερες φορές, κάτι θέλει και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το διεκδικήσει. Της αρέσει να παίζει με τα φιλιά Είναι γρήγορη και άμεση.

Καρκίνος

Ο καρκίνος, με κυβερνήτη πλανήτη, τη Σελήνη, είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός και τρυφερός. Είναι ζεστός και στοργικός στα φιλιά του. Κάθε φορά που φιλάει, όλες του οι αισθήσεις διεγείρονται. Τα φιλιά του έχουν διάρκεια και είναι γεμάτα συναίσθημα και πάθος. Μπορούν να γίνουν, όμως, πολύ καλύτερα όταν βρίσκεται σε σχέση και νιώθει συναισθηματικά ασφαλής. Ιδανικοί παρτενέρ: Ο ιχθύς, ο ταύρος και ο παρθένος.

Άντρας: Είναι εσωστρεφώς ερωτικός, περισσότερο περιμένει να πάρει ένα φιλί παρά να δώσει. Τα φιλιά, τα χάδια, οι ερωτικές εξομολογήσεις, τα κομπλιμέντα και οι αγκαλιές τον τρελαίνουν. Ένα δικό του φιλί δεν είναι ποτέ αρκετό και αφήνει τη σύντροφό του να ζητάει περισσότερα.. Το φιλί του συνοδεύεται με μια ελαφριά εισπνοή και ακολουθεί ένα διαρκές και υγρό φιλί. 

Γυναίκα: Δεν κάνει ποτέ την πρώτη κίνηση. Είναι σεμνή και ντροπαλή και πλησιάζει πλαγίως το άτομο που την ελκύει. Δίνει  πολλά και στιγμιαία φιλιά, ακόμη και στον αέρα. Τα φιλιά της είναι αληθινά και με διάρκεια.

Λέων

Ο Λέων, με κυβερνήτη τον Ήλιο, όταν φιλάει, είναι αισθησιακός, επιθετικός και πολύ παθιασμένος. Έχει μια ξέγνοιαστη στάση και αυτό αντικατοπτρίζεται στην τεχνική του φιλιού του. Έχει αυτοπεποίθηση, είναι απαιτητικός και αυτοσχεδιάζει. Είναι ηγέτης και επιζητά να έχει το πάνω χέρι κατά τη διάρκεια του φιλιού. Ανησυχεί, όμως για την απόδοσή του, γιατί θέλει να είναι ο καλύτερος. Ιδανικός παρτενέρ: Υδροχόος, τοξότης, σκορπιός και ζυγός.
 
Άντρας: Ξέρει να φιλά, όχι όμως σε βάθος. Είναι ο άνδρας που βάζει στο φιλί του ό, τι αισθάνεται για την σύντροφό του. Δηλαδή τα πάντα.  Εναλλάσσει την ταχύτητα και σπρώχνει τις αισθήσεις τις παρτενέρ του που αισθάνεται υπέροχα. Ένα φιλί που εφαρμόζεται στα χείλη ή το σώμα. 

Γυναίκα: Είναι τολμηρή, θαρραλέα και διεκδικεί αυτό που της αρέσει. Έχει δυνατή φωνή και αναζητά έναν άντρα με αυτοπεποίθηση. Παίρνει πολλές πρωτοβουλίες και δίνει παραδεισένια κι επιτακτικά φιλιά.

Παρθένος

Ο Παρθένος,  έχει τον πλήρη έλεγχο του εαυτού του κι έτσι, τα φιλιά του είναι ελεγχόμενα και ισορροπημένα. Επιζητά την καθαριότητα και αυτό ισχύει και για τα φιλιά του, επίσης. Είναι τελειομανής με τον/την σύντροφό του και με αυτό τον τρόπο, προχωράει και στο φιλί, το οποίο θέλει να γίνει καθαρά και ισορροπημένα. Το φιλί του είναι απλό, αλλά αποτελεσματικό και επιδέξιο. Είναι ιδεαλιστής και φιλώντας, εκφράζει την αγάπη του και τα συναισθήματά του. Ιδανικός παρτενέρ: Αιγόκερως, ιχθύς, καρκίνος.

Άντρας: Δεν του αρέσει το πρόχειρο ή αδέξιο φιλί. Για αυτό και το δικό του αφήνει μια αίσθηση διακριτικής ευγένειας αναμιγμένης με τεχνική. 

Γυναίκα: Είναι σχολαστική, καθαρή, αγαπά την υγιεινή. Όταν ξεπεράσει τις αναστολές της, επινοεί συνεχώς απίστευτα τεχνάσματα. Το φιλί της μπορεί να οδηγήσει σε ουράνια ευτυχία.

Ζυγός

Ο Ζυγός αγαπάει τα φιλιά! Τα αργά και παθιασμένα. Τα φιλιά του είναι πολύπλευρα και εναλλασσόμενα. Κάθε φιλί του είναι διαφορετικό από το άλλο και σε συνδυασμό με τη γοητεία που διαθέτει, δεν θα βαρεθεί ποτέ ο/η σύντροφός του. Του αρέσουν τα ωραία λόγια, και η όμορφη ατμόσφαιρα. Ξέρει να διεγείρει τις αισθήσεις, ενώ δίνει πολύ περισσότερα απ’όσα παίρνει. Ιδανικός παρτενέρ: Υδροχόος, δίδυμοι, ταύρος και λέων.

Άντρας: Ζει για να ευχαριστεί την παρτενέρ του.  Το φιλί που δίνει είναι γεμάτο αισθησιασμό και ρομαντισμό. Μπορεί ακόμη να προσφέρει κι ένα τριαντάφυλλο, προτού ξεκινήσει να φιλάει. Αγγίζει το πρόσωπο της κοπέλας και με τα δυο χέρια και τότε ξεκινάει να φιλάει απαλά και ρομαντικά. Είναι  ο αιώνιος εραστής του ονείρου .

Γυναίκα: Η γυναίκα Ζυγός είναι θηλυκή, φινετσάτη, ευγενική, και παίρνει πρωτοβουλίες. Είναι επιρρεπής στα φιλιά και το θεωρεί βασική προϋπόθεση για ένα επιτυχημένο φλερτ. 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός στα φιλιά του είναι ασυγκράτητος. Είναι γεμάτα πάθος και ερωτισμό και μένουν αξέχαστα. Εκφράζεται με το άγγιγμα και τα μάτια, ενώ κρύβει ένταση και μυστήριο. Το φιλί για το ζώδιο αυτό είναι μια ευγενική και παθιασμένη έκφραση της αγάπης του. Ο ρομαντισμός και το πάθος του Σκορπιού αφορά τη χημεία και δεν περιορίζεται μόνο στα φιλιά. Το φιλί του είναι βαθύ, αισθησιακό και παθιασμένο. Αγκαλιάζει με πάθος τον/την παρτενέρ, είναι αργός και ο τρόπος με τον οποίο φιλάει, κάνει το άλλο πρόσωπο να το επιθυμεί ολοένα και περισσότερο. Ιδανικός παρτενέρ: ο ταύρος, ο κριός και ο λέων.

Άντρας: Φανταστική η τεχνική που χρησιμοποιεί στο φιλί και στα διάφορα παιχνίδια που επιστρατεύει, προκειμένου να κατακτήσει το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει! Μαγνητίζει, γοητεύει και τον ελκύουν οι ωραίες μυρωδιές. Θέλει να νιώθει πως η παρτενέρ του, τού ανήκει ολοκληρωτικά. Το φιλί του μένει σίγουρα αξέχαστο και βαθιά χαραγμένο στη μνήμη. Ένα φιλί που είναι γεμάτο πάθος. 

Γυναίκα: Το φιλί της εκπροσώπου του ζωδίου αυτού, είναι μαγικό, καθώς είναι ικανή να απογειώσει τον παρτενέρ της σε χρόνο ρεκόρ! Το γεμάτο πάθος φιλί της, αφήνει ερωτικές υποσχέσεις στον παραλήπτη του, ενώ παράλληλα, η εμπειρία μαζί της μένει αλησμόνητη! Η γυναίκα Σκορπιός έχει ένστικτο κι επιλέγει η ίδια το ταίρι της. Το παιχνίδι μαζί της είναι επικίνδυνο. 

Τοξότης

Ο Τοξότης δε χάνει ποτέ την ευκαιρία να δώσει ένα κλεφτό φιλί ή να κάνει εκπλήξεις στο/στη σύντροφό του, με τα φιλιά και τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα που διαθέτει. Φιλάει το/τη σύντροφο, όταν δεν το περιμένει. Κάνει πολλά αστεία, προτού ξεκινήσει να φιλάει και το απολαμβάνει κάθε στιγμή. Μία ευχάριστη συζήτηση είναι ικανή να απογειώνει τον αισθησιασμό και του δημιουργεί ερωτικό ερέθισμα. Αυτό που χαρακτηρίζει το φιλί αυτό είναι μία αίσθηση ελευθερίας αλλά και περιπέτειας. Ιδανικός παρτενέρ: υδροχόος, ο ζυγός, ο δίδυμος και ο λέων.

Άντρας: Τον ελκύουν οι δύσκολες περιπτώσεις και παγιδεύει οποιαδήποτε γυναίκα έχει βάλει στόχο να κατακτήσει. Είναι παρορμητικός, εφευρετικός, περιπετειώδης και παθιασμένος εραστής. Άλλοτε είναι συναισθηματικός, άλλοτε ψυχρός. Διαθέτει απίστευτη ενέργεια, είναι παιχνιδιάρης, ξέρει να εξιτάρει.

Γυναίκα: Η γυναίκα Τοξότης είναι ορμητική,  λατρεύει τα χάδια, διαθέτει φαντασία, τόλμη κι αισθησιασμό. Φιλά καλύτερα από τον άντρα Τοξότη, κινείται με ενδιάμεσα διαλλείματα, προκαλώντας το σύντροφό της να δοκιμάσει ξανά και ξανά το φιλί της. Τα δίνει λίγο-λίγο, έτσι για να γλυκαίνει το ταίρι της και αυτό να αποζητά ακόμα πιο πολλά! 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως, ως ζώδιο της γης, είναι πειθαρχημένος και συγκρατημένος. Δε μοιράζει τόσο εύκολα τα φιλιά του, τα οποία, με τη σειρά τους, είναι ελεγχόμενα και συνήθως δίνουν την εντύπωση ότι βαριούνται. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι αληθές. Απλώς, προσπαθεί να μη χάσει τον αυτοέλεγχό του. Από την άλλη, όμως, φροντίζει το φιλί του να έχει πάντα νόημα και δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να εξελιχθεί ομαλά. Ο ρομαντισμός ξεχειλίζει από παντού, ενώ ο ερωτισμός είναι στο αέρα του φιλιού αυτού. Το ταίρι του είναι τυχερό που ζει αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές μαζί του, καθώς μέσω του φιλιού του, ο Αιγόκερως κατοχυρώνει τη σχέση του και εκφράζει την αγάπη του. Ιδανικοί παρτενέρ: ο ταύρος, ο ιχθύς, ο καρκίνος και η παρθένος.

Άντρας: Εκλεπτυσμένο, καλαίσθητο και σίγουρα ποτέ πλήρες το φιλί του, αφήνοντας την παρτενέρ του να θέλει περισσότερα. Είναι ένας εραστής που επειδή δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά του, τα εκδηλώνει μέσω του φιλιού του. Έχει ιδιαίτερη προτίμηση στα ρομαντικά μέρη. Στην αρχή, είναι κάπως συγκρατημένος, αλλά όσο η σχέση εξελίσσεται, επιστρατεύει όλο του το πάθος.  Μάλιστα, το αισθησιακό φιλί του Αιγόκερου, είναι ικανό να ανεβάσει ψυχολογικά τη σύντροφό του, αν εκείνη  έχει συναισθήματα λύπης, θλίψης ή ακόμη και άγχους. 

Γυναίκα: Είναι το σύμβολο της πίστης, της μονιμότητας και της ευθύνης. Με το φιλί της διαβεβαιώνει το πόσο όμορφα και σίγουρα αισθάνεται με τον σύντροφό της. Της αρέσουν οι εύρωστοι και ισχυροί άντρες, ενώ έχει αδυναμία να φιλά έμπειρους εραστές. Και τους φιλά με επιδεξιότητα. Είναι αινιγματική και κρύβει εκπλήξεις. 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος, ως ζώδιο του αέρα, είναι ένα πολύ μυστήριο άτομο! Προτιμά να μοιράζει τα φιλιά του μεταξύ διαφορετικών ατόμων, παρά να τα δίνει σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Έχει την τάση να πειραματίζεται και θέλει να δοκιμάζει όλες τις εκφάνσεις ενός φιλιού. Τα φιλιά του είναι δροσερά και ευχάριστα, ενώ ο/η παρτενέρ δεν υπάρχει περίπτωση  να  βαρεθεί ποτέ μαζί του. Το φιλί αυτό είναι πάντοτε αισθησιακό, τολμηρό και δηλώνει οικειότητα.  Επιπλέον, απολαμβάνει τα ρομαντικά φιλιά στα χείλη στο έπακρο. Ιδανικοί παρτενέρ: οι δίδυμοι, ο τοξότης, ο κριός και ο ζυγός.

Άντρας: Ίσως να είναι ένα από πιο δειλά ζώδια στην τέχνη της αποπλάνησης. Ο Υδροχόος, αν και θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο κινήσεων, αλλιώς τα έχει οραματιστεί και αλλιώς του βγαίνουν στην πράξη. Το φιλί του μπορεί να είναι φλογερό και να χαρίζει υπέρτατη απόλαυση στο άλλο πρόσωπο, αλλά μπορεί να μην είναι όσο σταθερό ή τολμηρό επιθυμεί.  Έχει ιδιαίτερη προτίμηση στα αναπάντεχα διαφορετικά φιλιά και αναζητά την πρωτότυπη και εκκεντρική παρτενέρ. Όταν του αρέσει πραγματικά κάποια κοπέλα, αισθάνεται δισταγμό και ανασφάλεια τη στιγμή του φιλιού. Όταν όμως, υπάρχει  χημεία ανάμεσά τους, ο άντρας Υδροχόος θα βάλει μπρος τον ερωτισμό του και θα αρχίσει τα φιλιά στο λαιμό, θα κάνει κομπλιμέντα και θα δημιουργήσει μια τέλεια ατμόσφαιρα. 

Γυναίκα: Η γυναίκα Υδροχόος είναι λίγο πιο συγκρατημένη στα ερωτικά φιλιά. Είναι - κατά κανόνα – εγκεφαλική και απρόβλεπτη. Από τη μια, μπορεί να είναι φλογερή και από την άλλη, εντελώς ψυχρή! Πολύ μυστήρια.. Ξέρει, ωστόσο, να ταξιδεύει με μαγικό τρόπο τον εραστή της στα κρυφά μονοπάτια της απόλαυσης. Τέλος, την ελκύει το περίεργο, παράξενο,  και ιδιαίτερο στιλ στους άντρες. 

Ιχθύες

Ο Ιχθύς λατρεύει τα φιλιά, διαθέτει απίστευτη φαντασία, ενέργεια και του αρέσουν οι πολλές εναλλαγές. Είναι αισθησιακός κι ευαίσθητος. Στην αρχή, μπορεί να είναι ντροπαλός και συνεσταλμένος αλλά μετά, γίνεται τρυφερός και συναισθηματικός. Δεν του αρέσει το χυδαίο κι επιθυμεί λεπτούς χειρισμούς. Είναι ρομαντικός στο έπακρον και με το φιλί του, δείχνει τη φροντίδα του και την αγάπη του για το πρόσωπο που νοιάζεται. Μάλιστα, αφού μιλάμε για ζώδιο του Νερού, το φιλί αυτό είναι υγρό και ζεστό. Είναι κάτι περισσότερο από παθιασμένο, είναι πιο βαθύ και γεμάτο ένταση. Ιδανικοί παρτενέρ: ο καρκίνος, ο αιγόκερως, ο ταύρος και η παρθένος.

Άντρας: Το φιλί του άντρα Ιχθύ κρύβει πολλά υπονοούμενα. Τα λόγια του είναι εύστοχα και ξέρει να χειραγωγεί τις γυναίκες. Το πρώτο βήμα για να αποφασίσει να χαρίσει ή όχι ένα φιλί στην παρτενέρ του είναι να αισθάνεται άνετα με τη σωματική εγγύτητα. Αν το άλλο πρόσωπο είναι σε θέση να σπάσει αυτό το δύσκολο και τρυφερό ταξίδι προς την οικειότητα, θα βρεθεί μπροστά στον πειραματισμό ενός υπέροχου φιλιού, προσφορά ευγενικού πάθους.  Πάντως, είναι βέβαιο πως η σύντροφος του άντρα Ιχθύ δεν πρόκειται να βαρεθεί ποτέ μαζί του. 

Γυναίκα: Η γυναίκα Ιχθύς είναι ακόμη μια μάγισσα των φιλιών και με τις τεχνικές που χρησιμοποιεί  γεμίζει με υποσχέσεις το ταίρι της. Τα χείλη της μαγνητίζουν τον εραστή της, καθώς μ’ ένα της φιλί, μπορεί να μαγέψει, στην κυριολεξία, τον άνδρα που βάζει στόχο της. Τα φιλιά της είναι ρουφηχτά, ζουμερά, παθιάρικα!!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code