ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Προβάδισμα πρόκρισης για ΑΟΧ/Κισσαμικό

Σε ρόλο οδηγού του ομίλου του βρίσκεται πλέον ο Κισσαμικός, μετά την ισοπαλία του εντός έδρας με τον Παναιτωλικό (και την αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκός - ΟΦ Ιεράπετρας).
Οι Κρητικοί έχουν πλέον τον πρώτο λόγο στην υπόθεση πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Από την άλλη, οι Αγρινιώτες έχουν μπει σε μπελάδες καθώς έχουν μόνο 1 βαθμό και κινδυνεύουν να μείνουν εκτός.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ 

Ο αγώνας γενικά δεν είχε ένταση, ούτε πολλές φάσεις. Στο 22 ο Παναιτωλικός είχε την πιο σημαντική του ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όμως η κεφαλιά του Χαντάκια σταμάτησε στο δοκάρι. Από την μεριά του, ο Κισσαμικός και συγκεκριμένα ο Σάλιακας, είδε στο 71 τον πορτιέρο του Παναιτωλικού, σούταρε όμως η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι της εστίας. 


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ:
Λαζαρίδης, Καραγεώργης (74' Τόλι), Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Σελινιωτάκης (60' Gjini), Σάλιακας, Βρεττός, Αποστολόπουλος, Malonga

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Βασιλούδης (51' Diaz), Αγρόδημος (78' Μπελεβώνης), Τσιγγάρας, Λιάβας (62' Μαρινάκης), Τσοκάνης, Γιαννιώτης, Χαντάκιας, Morar, Mana, Wyllian.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

5/12 ΑΟΧ/Κισσαμικός - Παναθηναϊκός

5/12 ΟΦ Ιεράπετρας - Παναιτωλικός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code