ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα κιτρινόμαυρα νιάτα άρεσαν και μοίρασαν τέσσερα


Σε ένα παιχνίδι που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο παίκτες που αγωνίζονται με την Κ20 η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα με 4-0 του Απόλλωνα Λάρισας.
Η Α.Ε.Κ είχε τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και αυτό φαίνεται και από την στατιστική του αγώνα που οι φάσεις ήταν μία για τους γηπεδούχους και και εικοσιδύο για τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Το σκορ άνοιξε ο Άλεφ στο 41' με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή, ολοκληρώνοντας μία ωραία συνεργασία που έγινε ανάμεσα στους Γιαννιώτα και Σβάρνα.

Στο 45' έγινε το 0-2 με αυτογκόλ από τον αμυντικό των γηπεδούχων  τον Αγιώτη.

Οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν να έχουν την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων ενεργοποιώντας περισσότερο τον Γιακουμάκη που βγήκε από την περιοχή για να βοηθήσει στην δημιουργία, κάτι που έκανε με μεγάλη επιτυχία καθώς μοίρασε δύο ασίστ.

Πιο συγκεκριμένα ο Κρητικός σέντερ φορ της Α.Ε.Κ με μία ενέργεια από τα δεξιά έδωσε ασίστ στον Μπότο ο οποίος έγραψε το 0-3 στο 76'.

Τέλος έπειτα από άλλη μία ενέργεια του Γιακουμάκη που αυτή τη φορά  « σέρβιρε » στον Σαρδέλη η « Ένωση » έκανε το 0-4 στο 90'.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κουτογλίδης (46’ Μάντζαρης), Κουρτετσιώτης, Κοντοές (70’ Λούκας), Λίταινας, Καμπέρης, Μπιμάι, Κοντοθανάσης, Σκούπρα, Αγιώτης (79’ Ταουτσάνης), Γαρυφαλλόπουλος, Χατζής.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Οικονόμου, Γιαννούτσος, Άλεφ (59’ Μπάμπης), Μοράν, Γιαννιώτας (76’ Σαρδέλης), Μπότος, Γιούσης (65’ Αλμπάνης), Γιακουμάκης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
(2ος)

1. ΑΕΚ 6 (6-1)

2. Βόλος 4 (6-2)

3. Λαμία 1 (2-3)

4. Απόλλων Λάρισας 0 (1-9)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code