ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αυτοκτόνησε ο Άρης

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μετά από 4,5 χρόνια, ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από το Κλεάνθης Βικελίδης, και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Γενική Εικόνα

Πρώτη φάση του ματς και γκολ για τον Άρη στο 2' με τον Ματέο Γκαρσία να νικάει τον Πασχαλάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής . Στο 12΄απειλεί ξανά ο Άρης με τον Ντιγκινί να ολοκληρώνει άσχημα την αντεπίθεση. Διπλή μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ με Πρίγιοβιτς και Πέλκα να μην μπορούν να νικήσουν τον Κουέστα στο 25'. Γκολ για τον ΠΑΟΚ στο 36' με τον Πρίγιοβιτς να κάνει το γκολ το πέναλντι που κέρδισε ο Βιερίνια μετά το χέρι του Τζανακάκη. Στο 43' βγήκε ο Ντιγκινι στην πλάτη της άμυνας έκανε το σουτ αλλά ο Πασχαλάκης είπε όχι.
Πρώτη φάση στο β ημίχρονο με τον Ντιγκινί να μην μπορεί να νικήσει τον Πασχαλάκη στο 46'
Κερδισμένο πέναλντι για τον Άρη στο 66΄, με τον Πασχαλάκη να λέει όχι με εντυπωσιακή απόκρουση. Γκολ και ανατροπή στο σκορ για τον ΠΑΟΚ με τον Πρίγιοβιτς να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Ελ Καντουρί. Κοντά στο 1-3 ο ΠΑΟΚ με την κεφαλιά του Καρέλη να περνάει έξω στο 90΄

Παίχτης κλειδί
Αναμφίβολα ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης ο οποίος με το σκορ στο 1-1 απέκρουσε το ,αυστηρό, πέναλντι του Γιουνές και επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να κυνηγήσει την νίκη.

Αδύναμος κρίκος 
O κεντρικός αμυντικός του Άρη, Πάολο Σόουζα, ήρθε από τον πάγκο και δεν είχε την απαραίτητη σιγουριά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με πολλές λάθος πάσες έξω από την περιοχή του Άρη.

Επόμενος αγώνας
ΠΑΟΚ- ΠΑΟ
ΑΕΚ - ΑΡΗΣ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code