ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έφυγε με το τρίποντο ο ΠΑΟ

Με πολλές αλλαγές στην ενδέκαδα του ο Παναθηναϊκος κατάφερε να υπερκεράσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και να πάρει το τρίποντο.
Αυτή τη στιγμή ισοβαθμεί με τον Κισσαμικό στην πρώτη θέση του ομίλου

1ο ημίχρονο: Με μεγαλύτερη διάθεση μπήκε ο Παναιτωλικός. Μόλις στο 4 κέρδισε το πρώτο κόρνερ, με τους φιλοξενούμενους να απομακρύνουν ενώ 1 λεπτό αργότερα ο Paulo με ένα αδύναμο σουτ δεν ανησύχησε τον Κότσαρη. Στο 9 πάλι οι γηπεδούχοι απειλούν με τον Willyan όμως ο Κότσαρης δηλώνει παρών. Στο 19 ο Παναθηναϊκός πιέζει και μετά από απίστευτο λάθος του Paulo (Κλώτσησε τον Βέργο αντί για την μπάλα) κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στάικος που δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιαννακόπουλο. Ο πορτιέρο των γηπεδούχων έπεσε σωστά και απομάκρυνε την μπάλα. Στο 30 ο Κότσαρης απέκρουσε το πλασέ του Kamara, πήρε το ριμπάουντ ο Diaz όμως ο Οικονόμου έδιωξε έγκαιρα και σωστά. Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Willyan βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή, ο Οικονόμου έσπευσε να τον κόψει, ο Βραζιλιάνος έπεσε πολύ εύκολα και δέχθηκε κίτρινη για θέατρο.

2ο ημίχρονο: Ισορροπημένες οι 2 ομάδες στην αρχή του ημιχρόνου. Χωρίς αξιόλογες φάσεις. Στο 64 οι 2 προπονητές ξεκίνησαν τις αλλαγές για να δώσουν ανάσες σε παίκτες και πνοή στο ματς. Στο 66 ο Δώνης έκανε ένα σουτ χωρίς αποτέλεσμα, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Οικονόμου στο 71. Οι πρασίνοι είναι εμφανώς καλύτεροι και πιέζουν συνέχεια. Το γκολ ήρθε στο 84, όταν από όμορφη μπαλιά του Αποστολάκη, ο Μακέντα έκανε ένα εξαιρετικό τελείωμα με την μπάλα να καταλήγει στη δεξιά πλευρά του Γιαννακόπουλου. 4 λεπτά αργότερα ο πορτιέρο του Παναιτωλικού είπε όχι στο σουτ του Δώνη. Στο 89 οι πράσινοι κέρδισαν φάουλ, όμως ο Οικονόμου έστειλε την μπάλα άουτ. Την τελευταία φάση του αγώνα έκανε ο Παναιτωλικός με τον Paulo να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Παίκτης κλειδί
Ο Macheda ήταν ο άνθρωπος του αγώνα. Με του μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα ανέβασε ρυθμούς και αύξησε την πίεση. Ο Ιταλός φορ ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα

Συνθέσεις

Παναιτωλικός:  Γιαννακόπουλος, Λίαβας(64 Μπελεβώνης), Μαλής, Arghus, Rocha(79 Τσιγαράς), Paulo, Lucero, Mana, Willyan(72 Barbosa), Diaz, Kamara

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Θεοχάρης, Παντελάκης, Πούγγουρας, Οικονόμου, Αποστολάκης, Τζανδάρης, Στάικος, Χατζηθεοδωρίδης(64 Δώνης), Βέργος(74 Εμμανουηλίδης), Καμπετσής(67 Macheda)

Επόμενη αγωνιστική

31/10 Παναθηναϊκός - ΟΦ Ιεράπετρας
31/10 Α.Ο. Χανιά Κισσαμικός - Παναιτωλικός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code