ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κακό παιχνίδι στο Αγρίνιο και μοιρασιά βαθμών

Παναιτωλικός και Αστέρας αναμετρήθηκαν στο Αγρίνιο.
Ο αγώνας ήταν πολύ κακός, καθώς υπήρχαν αρκετοί τραυματισμοί και υπερβολικά πολλές διακοπές, πράγμα που δεν άφησε τους ποδοσφαιριστές να βρουν ρυθμό και να μπορέσουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Σε πολλά λάθη υπέπεσε και ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης, ο κ. Φωτιάδης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως στο 85 έδωσε κάρτα στον Lucero ενώ η μπάλα παιζόταν ακόμα.

1ο ημίχρονο: Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα φάνηκε πως οι ομάδες θέλουν να πιέσουν ψηλά. Η πρώτη φάση του αγώνα έγινε από τον Μανιά, όμως η προσπάθεια του για κρέμασμα δεν έγινε σωστά, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει άουτ. Μόλις στο 12 ξεκίνησαν τα προβλήματα των τραυματισμών. Ο Mazurek χτύπησε στο σαγόνι και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου. Με το που πέρασε πάλι μέσα υπήρξε δεύτερη διακοπή καθώς χτύπησε και ο Iglesias. Έτσι το πρώτο 20λεπτο κύλισε χωρίς φάση. Ο Αστέρας έχει συνέχεια την μπάλα καθώς οι παίκτες του Παναιτωλικού κάνουν αβίαστα λάθη. Στο 30 ο Τσιλιανίδης επιχείρησε ένα σουτ, όμως ο Κυριακίδης μπλόκαρε εύκολα. 4 λεπτά αργότερα, οι Αγρινιώτες κάνουν την πρώτη τους φάση στον αγώνα με το σουτ του Mazurek να καταλήγει άουτ. Στο 40 υπάρχει πάλι διακοπή καθώς Rocha και Βλάχος συγκρούστηκαν στον αέρα. Ο Rocha σηκώθηκε σχεδόν αμέσως όμως ο Έλληνας αμυντικός πέρασε εκτός καθώς ζαλιζόταν. 1 λεπτό μετά χτύπησε και ο Mana όμως ο Αργεντίνος συνέχισε κανονικά. Στο 46 (καθώς ο Βλάχος δεν μπόρεσε να συνεχίσει) πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Κότσιρας. Το ημίχρονο έληξε χωρίς φάσεις.

2ο ημίχρονο: Μουδιασμένες μπήκαν και οι ομάδες. Το κακό πρώτο ημίχρονο ανάγκασε τους παίκτες να μην μπορούν να αποδώσουν. Η πρώτη ουσιαστική φάση του αγώνα έγινε στο 55. Ο Tonso έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Κυριακίδης δήλωσε παρόν. Με την σειρά του Παναιτωλικός απείλησε. Ο Rocha έκανε την σέντρα, ο Mazurek έκανε μια αδύναμη κεφαλιά και ο Αθανασιάδης δεν δυσκολεύτηκε να αποκρούσει. Στο 63, μετά από ωραία κίνηση του Mana, η μπάλα κόντραρε, χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε έξω. Ο διαιτητής υπέδειξε λανθασμένα άουτ. Στο 65 υπήρξε νέα διακοπή καθώς Morar και Mazurek έπεσαν κάτω. Ο Παναιτωλικός άρχισε να πατάει καλύτερα. Στο 66 οι Αγρινιώτες κέρδισαν φαουλ στο 40 μέτρα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Morar και έγραψε το 1-0. Η μπάλα βρήκε στον Tonso που ήταν στο τοίχος και κατέληξε στα δίχτυα με τον Αθανασιάδη να μην μπορεί να αντιδράσει. Στο 70 οι Αρκάδες άγγιξαν το 1-1. Ο Κώτσιρας έκανε σέντρα και ο Tonso με ένα βον πλανέ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Ο Αστέρας φτάνει πάλι στην περιοχή του Παναιτωλικού όμως και τώρα το σουτ του Μανιά αποκρούεται από τον Κυριακίδη. Στο 77 ο Lucero σούταρε, ο Αθανασιάδης μπλόκαρε και η μπάλα πέρασε πλάγιο. Ο διαιτητής μπερδεύτηκε πάλι και έδειξε άουτ. Το πρώτο κόρνερ του ματς, κέρδισε ο Παναιτωλικός στο 83 χωρίς όμως να το μετουσιώσει σε γκολ. Στο 93 ο Αστέρας έφτασε στην ισοφάριση. Ο Κώτσιρας με διπλή προσπάθεια κατάφερε να τροφοδοτήσει τον Καλτσά και εκείνος, καθώς ήταν αφύλακτος στην μικρή περιοχή του Παναιτωλικού, δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-1.

ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΛΕΙΔΙ

Σε ένα κακής ποιότητας παιχνίδι κατάφεραν να διασωθούν οι Κώτσιρας και Morar. Ο Κώτσιρας ήταν ο παίκτης που με το που μπήκε άλλαξε την εικόνα του Αστέρα και έβγαλε και την ασίστ του γκολ, ενώ ο Morar παρόλο που βγήκε στο 75, σκόραρε και ήταν καθοριστικός ως προς τις κινήσεις του Παναιτωλικού.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Morar(75' Kamara), Diaz, Paulo(46' Willyan), Rocha, Mazurek, Μαλής, Mana(81' Χαντάκιας), Lucero, Arghus

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Βλάχος(46' Κώτσιρας), Κυριακόπουλος, Munafo, Valiente, Iglesias, Tonso(71' Δουβίκας), Μανιάς, Τριανταφυλλόπουλος, Τσιλιανίδης(61' Fernandez), Καλτσάς


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

3/11   Πανιώνιος - Παναιτωλικός
5/11   Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code