ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Για το όνειρο ο Βόλος, "ζωντανή" η Λαμία: ΠΑΣ Λαμία-ΝΠΣ Βόλου 1-1

ΠΑΣ Λαμια και Βόλος ΝΠΣ αναμετρήθηκαν στο ΔΑΚ Λαμίας για την δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδας. Οι δύο ομάδες έχουν την ψυχολογία τους στς ύψη. Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει "χτίσει" ενα σερί με δύο συνεχόμενες νίκες στην Super League.  Ενώ ο Βόλος έρχεται μετα απο την νίκη στην πρεμιέρα της Football League με το εμφατικό 7-0 επί του ΑΕ Καραϊσκάκης.


Στο ξεκίνημα του αγώνα οι δύο ομάδες προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Η Λαμία ανοίγει το σκορ στο 14ο λεπτό. Ο Καραμάνος έκλεψε την μπάλα από τον Ρούσσο πάτησε περιοχή από τα αριστερά πλασάρε ιδανικα με το δεξί και έκανε το 1-0 για την Λαμία. Μοιρασμένο το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες οι οποίες προσπαθούν αλλά δεν μπορούν να "βγάλουν" φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στην συνέχεια οι δυο ομάδες ανέβασαν ρυθμούς έκαναν κάποιες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες χωρίς να μπορέσουν όμως να καταφέρουν κάτι. Λίγο πριν την ανάπαυλα στο 44ο λεπτο ο Βόλος ισοφαρίζει. Ο Γκαρσία εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά και ο Ρούσσος με καρφωτή κεφάλια κέρδισε τον Μελίσσα και έκανε το 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έχουν μπει δυναμικά χωρίς όμως κάτι ανησυχητικό για τους 2 γκολκίπερ. Ο Βόλος έχει κλείσει την Λαμία στα καρέ της και προσπαθεί να πετύχει ένα ακόμα γκολ δίχως αποτέλεσμα. Τέλος του αγώνα στο 1-1 οι δύο ομαδες.

Έτσι μετά από δύο αγώνες ο ΝΠΣ Βόλου είναι πρώτος με τεσσερις βαθμους και η Λαμία είναι τριτη με έναν βαθμο στον ομιλο. Τον όμιλο συμπληρώνουν η ΑΕΚ και ο Απόλλων Λάρισας που έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Λαμία (Μ. Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο (Καρυπίδης), Αναστασιάδης, Βάντερσον, Οσμάν, Αντρόνικ, Τσούκαλος (Κωστίκας), Μαστούρ (Καραγκούνης), Ρόμανιτς, Καραμάνος

Βόλος ΝΠΣ (Χ. Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ρούσσος, Δημόπουλος (Κότο), Καρίκι (Δόρης), Ν'Γκουέμ, Καμπαγέρο, Ηλιόπουλος, Γκαρσία, Ουνγιαλίδης, Πίσπας (Φράγκος), Μάντζης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code