ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη για Παναιτωλικό

Δεύτερο ματς για τον Παναιτωλικό στην έδρα του που υποδέχεται τον ΟΦΗ.
Οι Κρητικοί ψάχνουν την πρώτη τους νίκης στο πρωτάθλημα όπως και η ομάδα από το Μεσολόγγι. Το ματς είχε πολλές εντάσεις και πολλές διαμάχες μεταξύ πάγκων και παικτών με αποτέλεσμα να μείνει ο ΟΦΗ χωρίς προπονητή από το 41. Και οι 2 ομάδες προσπάθησαν για την νίκη όμως ο Παναιτωλικός ήταν τελικά αυτός που την πέτυχε

1ο ημίχρονο: Πιο δυνατά ξεκίνησε ο ΟΦΗ όμως ο Παναιτωλικός δεν είχε διάθεση να τον αφήσει να πιέσει. Μόλις στο 8 κέρδισε το πρώτο του κόρνερ το οποίο όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ καθώς ο Mellado έδιωξε. Στο 14 βγήκε και η πρώτη κίτρινη του ματς, στον Mellado, ενώ 5 λεπτά μετά βγήκε και η δεύτερη και πάλι για παίκτη του Παναιτωλικού, στον Ποτουρίδη. Στο 24 ο Μαρινάκης με εξαιρετική κίνηση πέρασε την μπάλα στον Morar και εκείνος πλάσαρε όμορφα τον Στρέντζο. Στο 29 αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ καθώς ο Αργυρόπουλος δεν μπορεί και βγαίνει. Στη θέση του ο Παπαστεριανός. Οι Κρητικοί άρχισαν ξανά την πίεση και μάλιστα ο Vouho  προσπάθησε να εκμαιεύσει πέναλντι όμως ο διαιτητής δεν υπέκυψε και έδειξε κίτρινη στον Ιβοριανό. Μέγαλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής αποβάλει τον Παπαδόπουλο. Ένταση και μεταξύ των παικτών με αποτέλεσμα να "κιτρινιστούν" οι Neira και Arghus.

2ο ημίχρονο: Πρώτη καλή φάση του δευτέρου ημιχρόνου για τον Παναιτωλικό όμως ο Τσοκάνης πλάσαρε άουτ. Ο ΟΦΗ βρίσκεται μονίμως σε άμυνα και συνεχίζει να δέχεται κάρτες. Αυτή τη φορά στο 53 στον Κουτσιανικούλη και στο 57 στον Παπαστεριανό. Η συνεχής πίεση καρποφόρησε και ο Morar πήρε το "ριμπάουντ" από την απόκρουση του Στρέντζου και με πλασέ έγραψε το 2-0. Η πρώτη τελική για τον ΟΦΗ ήρθε στο 62 από το σουτ του Mellado ενώ συνεχίζουν να πιέζουν όμως ο Vouho χάνει κεφαλιά από πολύ καλή θέση. Στο 77 χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τους Κρητικούς όταν το σουτ του Ποτουρίδη έδιωξε ο Κυριακίδης και μετά το νέο σουτ του Κουτσιανικούλη ξανά ο Κυριακίδης απομάκρυνε σε κόρνερ. Ο Παναιτωλικός διαχειρίζεται σωστά το ματς. Ο ΟΦΗ πιέζει όμως ο Κυριακίδης κάνει σωστά την δουλειά του, αυτή τη φορά εξουδετερώνει την κεφαλιά του Αραβίδη. Δεν ισχύει το ίδιο όμως για τον Eriksson ο οποίος μετά από την παράλληλη πάσα του Κυριακίδη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του πορτιέρο του. Ο διαιτητής έδωσε 4 λεπτά καθυστερήσεις όμως δεν υπήρξαν φάσεις.

Παναιτωλικός: Arghus, Diaz, Eriksson, Κυριακίδης, Mana(80' Rocha), Μαρινάκης, Mazurek(86' Χαντάκιας), Mihaj, Morar, Τσοκάνης, Willyan(66' Λιάβδας)

ΟΦΗ: Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης(78' Αραβίδης), Κυριακίδης, Mellado, Neira, Παπάζογλου, Πλατέλλας(62' Ντίνας), Ποτουρίδης, Στρέντζος, Vouho

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code