ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: "IKANOΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ"

Ικανοποιημένος από τις μεταγραφές και την οργάνωση της ομάδας, δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, στην επίσημη πρώτη της ομάδας στο Γεντί Κουλέ.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε ότι θα γίνουν ακόμη 2-3 μεταγραφικές κινήσεις και τόνισε ότι στο επόμενο δεκαήμερο, πιστεύει ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ.


Αναλυτικά οι αναφορές του Νίκου Παπαδόπουλου, στην πρώτη της ομάδας:
"Η περίοδος αυτή είναι πολύ σημαντική να ετοιμάσουμε την ομάδα για την Σούπερ Λίγκ. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι ευχαριστημένος από τις μεταγραφές. Η ομάδα έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις κινήσεις της. Μας μένουν ακόμη 2-3 κινήσεις. Το σημαντικό για μένα είναι ότι η ομάδα έχει κάνει μεγάλα βήματα στην οργάνωση της. Χαίρομαι με αυτό που έχει γίνει στο Βαρδινογιάννειο. Πήραμε αξιόλογους προπονητές στις υποδομές και εύχομαι να κλείσει ομαλά και το θέμα των ακαδημιών. Έχουμε κάνε μεγάλα βήματα στην οργάνωση. Θέλουμε να βγάζουμε δικούς μας παίκτες από τις ακαδημίες".
-Για το πώς οραματίζεται τον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ:«Τον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ τον οραματίζομαι να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να φέρνει νίκες. Αυτή είναι η κουλτούρα της ομάδας. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος. Είναι σημαντικό ότι έμεινε μεγάλος αριθμός από πέρσι. Πιστεύω ότι οι νέοι θα μπουν γρήγορα σε αυτή τη νοοτροπία».
-Για το πότε θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές:«Οι μεταγραφές, καλό είναι να κλείσουμε πριν φύγουμε για το Καρπενήσι. Δεν βιαζόμαστε όμως. Είμαστε μέσα στο μπάτζετ. Στο επόμενο δεκαήμερο πιστεύουμε θα έχουμε κλείσει».
-Για τις μεταγραφές που έχει κάνει ο ΟΦΗ:"Όποιους παίκτες θέλαμε σαν ομάδα τους έχουμε πάρει. Ξέρουμε που βαδίζουμε αγωνιστικά και οικονομικά".
-Για το θέμα της αναδιάρθρωσης:«Το παρακολουθούμε το θέμα της αναδιάρθρωσης. Αν αλλάξει κάτι, ίσως αλλάξουμε και εμείς κάποιες σκέψεις».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια