ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Και στο τέλος κερδίζουν οι Κροάτες

Το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου διεκδίκησαν σήμερα η Αγγλία και η Κροατία.
Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με τους συνήθεις ύποπτους στις συνθέσεις τους στο κατάμεστο Luzhniki της Μόσχας. Οι Κροάτες, με ολική ανατροπή στην παράταση, θα βρεθούν αντίπαλοι της Γαλλίας γράφοντας ιστορία.

1ο ημίχρονο: Η Αγγλία ευτύχησε να προηγηθεί με έξοχη εκτέλεση φάουλ του Trippier που έστειλε την μπάλα στο αριστερό "παραθυράκι" της εστίας του Subasic. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, οι Άγγλοι έδωσαν την κατοχή στους Κροάτες πιέζοντας όμως ψηλά, μην αφήνοντας την ομάδα του Dalic να γίνει επικίνδυνη.
2ο ημίχρονο: Οι Κροάτες μπήκαν πιο αποφασιστικοί, έβαλαν την μπάλα κάτω και αυτό δημιούργησε πρόβλημα στην Αγγλική άμυνα η οποία φάνηκε να πανικοβάλλεται. Ως επιστέγασμα της πίεσης, ήρθε το γκολ στο 68 με σκόρερ τον Ivan Perisic με καρφωτή κεφαλιά. Στο 72 λίγο έλειψε να γίνει ολική ανατροπή όμως το σουτ το Perisic σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Pickford. Το υπόλοιπο του ημιχρόνου, κύλησε ισορροπημένα και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.

Παράταση: Από μία ευκαιρία είχαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης, οι Άγγλοι με καρφωτή κεφαλιά του Stones που έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί και οι Κροάτες στο τελευταίο λεπτό, όταν την προβολή του Mandzukic σταμάτησε ο Pickford. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 109, ο Mandzukic εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία του Stones και με πλασέ διαμόρφωσε το 2-1. Η Αγγλία ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες καθώς ο Trippier τραυματίστηκε ενώ ο Southgate είχε κάνει και τις τέσσερις αλλαγές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code